- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Големина на ръката
За колко пари се хващаш на бас,че 50 ръка на 10-12% подкожни пича тук няма да има ? Аз само въпроса като видя,разбирам ръката му колко е..Едва ли може да стане 2 пъти по-голяма,че и 3 пъти по релефна (като свали подкожните мазнини от 30% на 10%)Първоначално написано от Horrificus
![]()
То така се прави 50 ръка,ако ще и на 20% мазнини,пак е адцки трудно.Ако нямаш и ген на ръцете,а и 93 набор с има няма година-две стаж в залата.Просто е смешно да се говорят такива работи...Първоначално написано от Horrificus
То туй не беше ли едно и също?Първоначално написано от Shines
Ако сега ти е над 50, лесно може да я смъкнеш. В противен случай послушай този съвет :
Първоначално написано от Chacho
метан и дианабол е едно и също...........
За колко пари се хващаш на бас,че 50 ръка на 10-12% подкожни пича тук няма да има ? Аз само въпроса като видя,разбирам ръката му колко е..Едва ли може да стане 2 пъти по-голяма,че и 3 пъти по релефна (като свали подкожните мазнини от 30% на 10%)
не си ме виждал брато за тва говориш тъй. нито имам 30% мазнини нито 2 пъти по-малка ръка от 50 см.
Няма нужда да те гледам..Казвам за пича дето е пуснал темата,но и ти зад монитора може да си имаш 80 ръка с по 3% подкожни,ама реално да е 30 см с 20% подкожни..
Брато аз съм пуснал темата и аз съм зад монитора... не е 30цм нито 20% подкожни.Първоначално написано от HolyShit
Малко за храната и тренировките - ям много - мазнини (гледам да са ненаситени тоест от зехтин, олио, маслини, яйца и др.) , белтъци (предимно от месо, прясно мляко и яйца), както и въглехидрати, които при мен идват от хляб (бял или черен) и по-рядко ориз или картофи.
За момента правя клек за маса по цялото тяло, мъртва тяга, лежанка (както и лежанка на тясно за трицепс) раменна преса и от време на време сгъвам дъмбели за бицепс (понеже от нормалния или от кривия лост ме болят предмишниците не знам що..)
Принципно искам да направя около 50 ръка до Нова Година или най-късно до бала ми (към края на май месец).
Нидьей така уе, ша сцепиш сакото![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Аз пък искам 50+ к*р ама кой ме пита.Първоначално написано от Horrificus
Да не мислиш, че 50 санта се правят ей така за ден-два...
Я кажи ся колко ти е?
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Ми не знам точно, не съм я мерил скоро.Първоначално написано от TheManTheLegend
Пич пусни една снимка..Ако си около 2 метра може и да ти стане около 50 см ръката,ако си 1.70 здрав зоб ще иска или след 10 години пак пиши..
В момента се премерих и бях 185-186см, следобяд ще отида на кантар да се претегля и ще допълня. За снимка трябва да изчакам майка ми да се прибере, щото само тя има фотоапарат!Първоначално написано от HolyShit
Еми добре,да знаеш ,че и с телефон ставаА щом сега не си я мерил..И защо само ръката..Смисъл ръката да е колкото краката ли искаш? ..
Краката ми са най-силната част в тялото. В момента са достатъчно големи, по-късно мога да ти дам мерки ама на лично, щото ме е срам да пиша на всички тукПървоначално написано от HolyShit
![]()
![]()
![]()
Чакам с нетърпение снимка на 50 см ръка изчистена..Направо снимай цялото тяло,защото на 10% няма кой знае какво да криеш![]()
Какво стана със снимките?Много ми е любопитно 18 годишен,как въобще може да претендира за 50 ръка при положение,че има около 2 години стаж...хах
Пича ми иска скупе да ми прати снимките..Много ми е интересно..Ако има 50 ръка на 10% подкожни,направо да се пуска по състезания,др година в new york pro и после да станеш първият mr.olympia българин и то на 19-20 години![]()
Той няма 50 ръка,но иска да направи...Аз съм почти сигурен,че и 40 няма,но иска за бала му да стане 50....
![]()
И аз искам члена ми да е 50 метра,ама за сега и 50 см съм доволен,к'во да се прави![]()
ХАхахахахаах много си скроменПървоначално написано от HolyShit
.
Тебе като те гледам 70кг нямаш... най-много 70кг, тъй че не говори много колко може да ми е ръката.. става ли?Първоначално написано от Shines
Брат ае пусни снимките беЧакам с голямо нетърпение..
като си стегна мускула и измеря обиколката на ръката ми е 24смне искам да съм толкова нацепен
![]()