.
Отговор в тема
Страница 2 от 4 ПървиПърви 1234 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 82

Hybrid View

Супер фен Аватара на HolyShit
    Цитирай Първоначално написано от Horrificus
    Цитирай Първоначално написано от HolyShit
    50 см чиста ръка си е трудно..
    Бас фаштам, че ще я направя 50см, но зависи кво разбираш под "чиста" на 3 % бодифет едва ли на 12% по-може.. бтв 93 набор съм.
    За колко пари се хващаш на бас,че 50 ръка на 10-12% подкожни пича тук няма да има ? Аз само въпроса като видя,разбирам ръката му колко е..Едва ли може да стане 2 пъти по-голяма,че и 3 пъти по релефна (като свали подкожните мазнини от 30% на 10%)

Град
    София
    50 см чиста ръка си е трудно..
    Бас фаштам, че ще я направя 50см, но зависи кво разбираш под "чиста" на 3 % бодифет едва ли на 12% по-може.. бтв 93 набор съм.
    То така се прави 50 ръка,ако ще и на 20% мазнини,пак е адцки трудно.Ако нямаш и ген на ръцете,а и 93 набор с има няма година-две стаж в залата.Просто е смешно да се говорят такива работи...

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от Shines
    ...метана, дианабола...
    То туй не беше ли едно и също?
    Ако сега ти е над 50, лесно може да я смъкнеш. В противен случай послушай този съвет :
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Почни да я мериш по дължина.

метан и дианабол е едно и също...........
    За колко пари се хващаш на бас,че 50 ръка на 10-12% подкожни пича тук няма да има ? Аз само въпроса като видя,разбирам ръката му колко е..Едва ли може да стане 2 пъти по-голяма,че и 3 пъти по релефна (като свали подкожните мазнини от 30% на 10%)
    не си ме виждал брато за тва говориш тъй. нито имам 30% мазнини нито 2 пъти по-малка ръка от 50 см.

Няма нужда да те гледам..Казвам за пича дето е пуснал темата,но и ти зад монитора може да си имаш 80 ръка с по 3% подкожни,ама реално да е 30 см с 20% подкожни..

Няма нужда да те гледам..Казвам за пича дето е пуснал темата,но и ти зад монитора може да си имаш 80 ръка с по 3% подкожни,ама реално да е 30 см с 20% подкожни..
    Брато аз съм пуснал темата и аз съм зад монитора... не е 30цм нито 20% подкожни.

Малко за храната и тренировките - ям много - мазнини (гледам да са ненаситени тоест от зехтин, олио, маслини, яйца и др.) , белтъци (предимно от месо, прясно мляко и яйца), както и въглехидрати, които при мен идват от хляб (бял или черен) и по-рядко ориз или картофи.
    За момента правя клек за маса по цялото тяло, мъртва тяга, лежанка (както и лежанка на тясно за трицепс) раменна преса и от време на време сгъвам дъмбели за бицепс (понеже от нормалния или от кривия лост ме болят предмишниците не знам що..)
    Принципно искам да направя около 50 ръка до Нова Година или най-късно до бала ми (към края на май месец).

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Нидьей така уе, ша сцепиш сакото
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    Цитирай Първоначално написано от TheManTheLegend
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Re: Големина на ръката

Искам 50+ ръка. Кажете ми кво да правя!
    Аз пък искам 50+ к*р ама кой ме пита.
    Да не мислиш, че 50 санта се правят ей така за ден-два...

Супер фен
    Град
    ™ Варна ™
    Я кажи ся колко ти е?
    Цитирай Първоначално написано от machoka
    защо .......
    щот си тъп кат' мензис
    Цитирай Първоначално написано от dirtyyy
    ама мензиса не е тъп
    neeDaBosS

Я кажи ся колко ти е?
    Ми не знам точно, не съм я мерил скоро.

Пич пусни една снимка..Ако си около 2 метра може и да ти стане около 50 см ръката,ако си 1.70 здрав зоб ще иска или след 10 години пак пиши..

Пич пусни една снимка..Ако си около 2 метра може и да ти стане около 50 см ръката,ако си 1.70 здрав зоб ще иска или след 10 години пак пиши..
    В момента се премерих и бях 185-186см, следобяд ще отида на кантар да се претегля и ще допълня. За снимка трябва да изчакам майка ми да се прибере, щото само тя има фотоапарат!

Еми добре,да знаеш ,че и с телефон става А щом сега не си я мерил..И защо само ръката..Смисъл ръката да е колкото краката ли искаш? ..

Еми добре,да знаеш ,че и с телефон става А щом сега не си я мерил..И защо само ръката..Смисъл ръката да е колкото краката ли искаш? ..
    Краката ми са най-силната част в тялото. В момента са достатъчно големи, по-късно мога да ти дам мерки ама на лично, щото ме е срам да пиша на всички тук

Чакам с нетърпение снимка на 50 см ръка изчистена..Направо снимай цялото тяло,защото на 10% няма кой знае какво да криеш

Град
    София
    Какво стана със снимките?Много ми е любопитно 18 годишен,как въобще може да претендира за 50 ръка при положение,че има около 2 години стаж...хах

Пича ми иска скупе да ми прати снимките..Много ми е интересно..Ако има 50 ръка на 10% подкожни,направо да се пуска по състезания,др година в new york pro и после да станеш първият mr.olympia българин и то на 19-20 години

Град
    София
    Той няма 50 ръка,но иска да направи ...Аз съм почти сигурен,че и 40 няма,но иска за бала му да стане 50....

Да видим снимките

Супер фен Аватара на Shines
    Цитирай Първоначално написано от TodorMarkov
    Той няма 50 ръка,но иска да направи ...Аз съм почти сигурен,че и 40 няма,но иска за бала му да стане 50....
    +1

И аз искам члена ми да е 50 метра,ама за сега и 50 см съм доволен,к'во да се прави

Супер фен Аватара на Shines
    И аз искам члена ми да е 50 метра,ама за сега и 50 см съм доволен,к'во да се прави
    ХАхахахахаах много си скромен .

Цитирай Първоначално написано от Shines
    ХАхахахахаах много си скромен .
    Тебе като те гледам 70кг нямаш... най-много 70кг, тъй че не говори много колко може да ми е ръката.. става ли?

Брат ае пусни снимките бе Чакам с голямо нетърпение..

Banned Супер фен
    Град
    Varna
    като си стегна мускула и измеря обиколката на ръката ми е 24см не искам да съм толкова нацепен

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си