- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Големина на ръката
Всъщност аз говорех,т.е предполагах колко ти еПървоначално написано от Horrificus
..Качи снимка да те видиме щом имаш такива претенции
![]()
Няма да качи 100%
Или ще е fake and gay.
troll level upПървоначално написано от ZipFail
![]()
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Братле не, че нещо ама съм 98/9% сигурен, че е в пъти по-здрав от тебПървоначално написано от Horrificus
!
едит: ако става въпрос за мен, никъде не съм говорил колко ти е ръката!
не разбирате ли,че тоя е фейк,кво му се връзвате..
само докато прочетете първия коментар и би трябвало да ви стане ясно..![]()
не искам да те подценявам ама силно ме съмнява да си по силенПървоначално написано от Shines
![]()
Живей така че всяко дете да може да те нарече тате
Явно не четеш изобщо, никъде ама никъде не съм писал, че съм по-силен, здрав и тн...Говорих за HolyShit, че според мен е в пъти по-корав, защото си помислих първоначално, че се отнася за него, после се сетих, че май е към менПървоначално написано от ShiTmARMALADE
!
извинявай просто малко объркано си го написал и не съм те разбрал а дали holyshit е по здрав не можеш да правиш сравнение щото не си виждал нито единия нито другия в действие
Така и не разбрах какво искате? Мерки ли, снимки ли? За тва кой е по-корав не мога да споря, като се видим на живо ще разберем. Едно уточнение - искам 50+ръка, но все още НЯМАМ 50+ ръка, това беше идеята на темата....
Само да не ни удариш по един бицепс, че...Първоначално написано от Horrificus
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Не мога да се бия, ама за тва пък мога да ти направя едно Коригиране на ОтношениятаПървоначално написано от ccdesigns
Аз до тогава ше съм ти коригирал половите органи 3 пъти![]()
мисля че той имаше предвид да пиете по 2-3 бири за да се сближите едва ли искаш човек с 50 ръка за враг![]()
Иска или не иска, вече ме има...Първоначално написано от ShiTmARMALADE
Факта,че питаш в този форум как да направиш 50 ръка е смешно и както казах едва ли имаш и 40...Помеждудругото до 40 сравнително лесно се прави,нагоре вече става трудно.
Жалко, че ме познаваш само през компа
EDIT: Чудно ми е какво всички ви засяга мнението на някакъв И-нет трол? Често като се прая на такъв секви искат да ме биятВажно е мнението на приятелите и семейството ви, не трябва да взимате всички за сериозно :P
кажи колко точно... Може да е 40.1 см![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Има бая разлика - лява-дясна.. студена-напомпана.. дали съм зареден с гликоген или не...Първоначално написано от TheManTheLegend
Сега тренирам за сила не толкова много за маса. Мога да поствам постижения или мерки, а като ръката ми стигне 50см ще направя снимка. Питайте ако ви интересува нещо.
Дай снимка де..Щом е 40+ няма да е като на лостаджия ..![]()
Що не земете да я направите "Важна" тая тема.Трола зима "Трол на годината" а вие само се чудите кви глупости да му отговаряте.
Имаш я снимката преди да ми стане 50см ръката, ще я направя следващия път като отида до залата като ще се снимам ненапомпен (тоест студена ръка). Обещано!Първоначално написано от HolyShit
Какъв трол бълнуваш, обещах снимката, ще я иматеПървоначално написано от MetalForever