- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- За тези дето не им се ходи на даскало :(
Като се замислиш най-хубавите моминти от живота са ученическите години.В училище остават едни от най-хубавите спомени (не знам за вас, но при мен е така)![]()
^ами има някои за които това определено не са най-хубавите години. Да не говорим за Българското държавно училище. Абе ужас, бе. Лошо ми става.
Отвратително.. И на мен ми става лошо като си мисля за утре.. И колко бързо мина лятото..![]()
![]()
![]()
same hereПървоначално написано от sweetxstar
![]()
И най-лошите също-да добавя
:P
Буквално вампирясахНямах си представа от датата, дали е ден или нощ
Обощено - имаше гадни моменти, хорър моменти, диви моменти, но най вече хубави моменти.
Споко, през годината ще имаме 5 ваканции :P
Блаааа...гадост! И 1ва смяна...не знам как ще почна да ставам от 2 след обяд в 6,30 сутринта...ще е забавно (:
Първоначално написано от maksimal
и аз така го възприех тази сутрин
За първа година не ми се ходи на даскало. Имам чувството, че си губя времето там, защото единствените предмети, които ще ми трябват, са езиците и история (не ми е любима, но е една от науките, които просто трябва да знаеш). Останалите глупости ще ми изветреят от главата месец след като съм ги учила.
Искам да се запиша на един як курс по немски, да си уча и английския и да се усъвършенствам, без да се налага да се разправям с идиоти, отмъстителни учители или смотани контролни.
Ужас, изобщо не ми се ходи. Бях се настроила, че ще учим само в петък, пък то се оказва че и в събота.Добре че поне сме първа смяна и няма да ми отиде целия ден... най-хубавото е, че тази година няма да съм на занималня и да кисна в училище по цял ден.
![]()
Хах даПървоначално написано от Uncontrollable
![]()
<3 Simple Plan
I remember every sunset,
I remember every word you said
We were never gotta say goodbye
Sing La-la-ta-ta <3