.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 37 от общо 37
    Като се замислиш най-хубавите моминти от живота са ученическите години.В училище остават едни от най-хубавите спомени (не знам за вас, но при мен е така)

Мега фен Аватара на Concussion
    ^ами има някои за които това определено не са най-хубавите години. Да не говорим за Българското държавно училище. Абе ужас, бе. Лошо ми става.

Голям фен Аватара на sunman
    Град
    Гоце Делчев
    УЖАС!!!!!!!!!
    Rock n Roll!!!!!!!!!

Отвратително.. И на мен ми става лошо като си мисля за утре.. И колко бързо мина лятото..

Цитирай Първоначално написано от sweetxstar
    Като се замислиш най-хубавите моминти от живота са ученическите години.В училище остават едни от най-хубавите спомени (не знам за вас, но при мен е така)
    same here И най-лошите също-да добавя :P

Мега фен Аватара на YSMF
    Град
    в компютъра ти
    Буквално вампирясах Нямах си представа от датата, дали е ден или нощ Обощено - имаше гадни моменти, хорър моменти, диви моменти, но най вече хубави моменти.

Споко, през годината ще имаме 5 ваканции :P

Повече от фен
    Блаааа...гадост! И 1ва смяна...не знам как ще почна да ставам от 2 след обяд в 6,30 сутринта...ще е забавно (:

Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Леле, то 15 дойде бе кога.. кое .. как... защоо
    и аз така го възприех тази сутрин

anonymous708973
    Guest
    За първа година не ми се ходи на даскало. Имам чувството, че си губя времето там, защото единствените предмети, които ще ми трябват, са езиците и история (не ми е любима, но е една от науките, които просто трябва да знаеш). Останалите глупости ще ми изветреят от главата месец след като съм ги учила.

Искам да се запиша на един як курс по немски, да си уча и английския и да се усъвършенствам, без да се налага да се разправям с идиоти, отмъстителни учители или смотани контролни.

Мега фен Аватара на Concussion
    Ужас, изобщо не ми се ходи. Бях се настроила, че ще учим само в петък, пък то се оказва че и в събота. Добре че поне сме първа смяна и няма да ми отиде целия ден... най-хубавото е, че тази година няма да съм на занималня и да кисна в училище по цял ден.

Цитирай Първоначално написано от Uncontrollable
    Цитирай Първоначално написано от maksimal
    Леле, то 15 дойде бе кога.. кое .. как... защоо
    и аз така го възприех тази сутрин
    Хах да
    <3 Simple Plan
    I remember every sunset,
    I remember every word you said
    We were never gotta say goodbye
    Sing La-la-ta-ta <3

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми