.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 36 от общо 36
    Едно от най-хубавите досега. Запознах се със страхотни хора, започнах да тренирам повече, ходих на плаж повече от миналото лято, всеки ден бях навън, единствения недостатък беше, че прекарах 3 седмици на село, но се преживява. Имаше и гадни, и хубави неща, но поне хубавите бяха повече. Сега ще празнуваме края на лятото на 16ти, така че дотогава за мен не е свършило още.
    Awe кво всички си пишете "ЖЕНСКО СЪМ", естествено че като си се кръстила Bonbon4i/sladuranka/girl4ety ще си женско!

Фен Аватара на Ayamie
    Град
    Кофата
    Аз прекарах цялото лято на лаптопа :P

Супер готино лято прекарах.
    ............(MuSiC)............

Най-най-най-най-най... хубавото лято
    ВСИЧКО беше перфектно!

най-хубавото ми лято .. прекарах го с приятели .. запознах се с нови хора..прекрасно лято пълно с емоции и многоо усмивки,но това че свърши не означава нищо .. предстои ми цяла година с приятели и съученици

Супер фен Аватара на shakira96
    Град
    София
    Прекарах едно нормално лято. Срещи с приятели, запознанства, плаж...

Най-хубавото ми лято досега! Запознанства, приятели, закачки.. Всичко си имаше. Даже сега мии става тъжно като си помисля колко много ще ми липсват всички.. И все пак не успях да направя всичко което исках и трябва да чакам до някоя друга ваканция..

Голям фен Аватара на ysmivka
    Добре!
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Град
    Кюстендил
    Еми имаше едно парти с големи аз съм малък на 11 години и там всички беха много зле само аз,защотото аз не пия и те отидоха и взеха едно шише и играхме на шише с лизане после едно момиче и момче се унесоха и започнаха да се ч*кат аз на другите им казах да се махнат те се махнаха и на сутринта никой нищо не си спомняше ..
    Вчера е история.Утре е загадка,а днес е дар !

Мега фен Аватара на xoxi
    Нищо кой знае какво не стана това лято.
    Прекарах си го с приятелят ми и неговите приятели, защото моите бяха потънали някъде в земята. Хванах страховит тен. И най-накрая имах възможността (и я използвах) да се запозная с повече хора от чужбина, за да си упражнявам английския. От това най-много съм доволна.
    И спря да се върти за миг земята..

Представях си го много по- различно. Можеше да е по- добре

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си