- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Какъв/а искате да станете след като завършите училище ?
Като завърша училище ще уча още![]()
sapphire5![]()
lqlq: ima li efekt ot rasteja na hormona ... ?miroslav: zdr az sam na 23 i teja edva 55 kila kakvo da zema za da stana i az 4ovek
ако знаех отговора на този въпрос...
two thousand years I've been awake waiting for the day to shake...to all of you who've wronged me...I am.I am a zombie. :]
Като завърша гимназия може би нещо с езици.А после адвокат.
Ами след училище...в университета,а след това лекар пластичен хирург или невро)))
Обърни внимамние когато някой добре със теб се държи,не бързай да му отвръщаш с лъжи!
Студент
Не знам - това са две думи и се пишат ОТДЕЛНО
Първоначално написано от TykaSePisheNick
След като завърша строителния - ВИАС (УАСГ), а след това дай боже архитект (надявам се някъде в чужбина ^^)![]()
След като завърша средно следва университет в чужбина, сигурно в Англия за психолог/журналист, още не знам.
I found someone I can trust..can you see that I am bound to you? ?
студентка ... после фармация, стоматологиядано второто
![]()
Първоначално написано от blq_blq
Първоначално написано от smile98
емигрант![]()
8-6-4-2-1-1-1-1-1-9
Има време да мисля.
The pain you feel today is the strenght you feel tomorrow
биолог или микробиолог![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
И аз мислех стоматология,но като видях във факултета по дентална медицина какво се учи!!!Първоначално написано от miShle
Отчаях се и се отказах,освен гадната физика и химия се учи и латински език и какво ли още не
![]()
И вече ми мина желанието!!!
Ще уча за пилот или в България или в чужбина /Германия/ ,а може би архитектура в София...
-Щастието е нещо вътрешно, а не външно, затова то не зависи от онова, което имаме, а от това, което сме.
-Учи се от вчера, живей за днес, вярвaй в утре!
ще уча в чужбина Русия или Англия нещо свързано с кино или компютри,може би за режисьор,оператор или програмист не съм решила още![]()
Боря се да вървя нагоре,по стълбата която води надолу.
Пауър рейнджър. Не знам още. Най-вероятно нещо с икономика, но едно е сигурно- ще си остана в България.
Ще уча дентална медицина и дай Боже зъболекарка някой ден.![]()
Дайте ни шанс да сбъднем мечтите си. Дайте ни шанс да изживеем дните си. Шофирайте разумно.
Преводач, екскурзовод
♥ 2PAC ♥
Just be yourself! You don't live to impress all this motherfuckers out there! ;PP
----------------------------------Реалността е фалшива. Мечтите са истински. - 2Pac
Студентка,след това да се надяваме лекар или фармацефт.Може и дентална медицина да уча,ще видя.
"Вярвам в розовото. Вярвам, че смехът е най – добрият начин да изгориш няколко калории. Вярвам в целувките, в многото целувки. Вярвам, че трябва да останеш силен дори тогава, когато изглежда, че всичко върви на зле. Вярвам, че щастливите момичета са най-красивите момичета. Вярвам, че винаги ще има утре и вярвам в чудеса."
Audrey Hepburn
само да остана себе си, напук на всякакви правила/норми/обучения...
никаква представа няма и това ми е главния проблем в училище. Не знам какво ме влече => не знам с какво искам да кандидатствам => не знам кои предмети да си поддържам за дипломата
кофти ситуация![]()
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Първоначално написано от ecstazy
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (