- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Как си прекарахте лятото :) ?
Аз лично прекарах едно доста готино лято ! Ще ми е интересно да разкажете някои готини случки и преживявания![]()
aha
изядох 16 торби брашно с вода на 2 август
на хирурзите им отне 9 часа и ми направиха 36 шева на сфинктера
ако пръдна силно само веднъж ще умра на място
изключае това добре
Горе-долу добре...
Не точно както очаквах.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
аз пък с приятели ходихме да разбиваме едни градинки и да ядем домати и краставици, крадяхме грозде от един магазин..
чакахме да стане 3.00 сутринта за да отвори фурната и да си купим топъл хляб и да го изядем заедно с откраднатите от градинките домативлизахме в частните спортни центрове, прескачахме 4 метровите огради на игрищата и играхме там докато не дойде охраната и докато не извика куките да ни гонят... когато всички спахме в 1 апартамент понеже на всеки сантиметър имаше куки които ни гонят
като един циганин ми открадна чантичката пълна с пари и телефон и като го хванахме го спукахме от бой... като се изпиках в на една свиня ракията а един приятел му се изплю вътре, а той даже не усети, дори му намазахме джапанките с олио хаха... и онези нощи в парка, в които стоим чак до сутринта с биричка и цигарки
когато почти всеки ден си правим купонче на терасата и си печем пържолки после вадим маркуча,пускаме водата и се къпем с него... като имаше един камион пред блока пълен с мляко
и някой беше развинтил кранчето през ноща и на сутринта на улицата течеше мляко
![]()
има още мн. но немога да се сетя![]()
aha
Добре беше, общо взето цялото лято ми беше тренировки, но съм доволен, макар, че това беше най-бързото, което ми мина до сега..
Добре беше. Излизане и забавления с приятели.![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
цяло лято бачканесега почвам да си почивам и да си наваксвам ;д
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Ами не беше диви купони и т.н., но пък ми се сбъдна най-голямата мечта, за това бих казала, че това беше най-якото ми лято.![]()
Биваше. Не беше нищо по-специално.![]()
When I let go by a day without talking to you, that day's just no good... (
епаа доообреВсяко лято е хубаво само при мисълта че не трябва да ставаш рано и да ходиш да се мъчиш в у-ще е много хубавооо лятото
![]()
Когато си мил с хората те ти се качват на главата !!!!
Всички некви бяха по селата.. та трябваше само на компа да вися. Тъпо си беше xD
Всички некви бяха по селата.. та трябваше само на компа да вися. Тъпо си беше xD
Най-хубавото ми лято .... Запознах се с много нови хора и си прекарах чудеснооо![]()
Най-хубавото ми лято досега.![]()
''Well behaved women rarely make history.''
My imagination will get me a passport to hell one day..
http://www.facebook.com/pages/Shopah...194137?sk=wall ^^
много емоции имаше цялото лято
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Много хубаво и забавно лято беше.
Life isn't about waiting for the storm to pass... It's about learning to dance in the rain.
Може би най-случното лято в живота ми.Радвам се,че свърши.
Много тъпо![]()
+1Първоначално написано от Colouring
мдаааа... нищо особено и нищо съществено, а очаквах мнооооого повече |(Първоначално написано от h0usen3v3rdies
![]()