.
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 64

Никога отгоре

Е па сигурно много пъти сте го чували т'ва или сега ще ми се посмеете но нормално ли е при секс никога на не искаш да си отгоре ... ?

т.7
    krem4et0

Голям фен Аватара на naksdy
    Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало...
    Женско съм! Пикая клекнала...

Цитирай Първоначално написано от naksdy
    Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало...
    Хаха, колежке, не така грубо де
    По темата : Ако си момиче, ми е много странно да си представя, да не искаш НИКОГА да си отгоре. От личен опит казвам , че за момичето "ездачката" е страшен кеф . Ако си момче... си пълен идиот

Хубаво е отгоре. Всеки с предпочитанията си. Не може да кажеш на някой, че е тъп, защото нещо не му харесва :P
    Цветослав Радков

Повече от фен Аватара на Anja
    Град
    Ruse, Bulgaria
    Къв пол си?

Ducky wenii Maimunchoo

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    Всеки с предпочитанията си.
    точно и ясно. (:
    awerw

Въпрос на вкус
    Но все пак ако момчето винаги е отгоре, а момичето отдолу, все по някое време ще ви стане скучно и еднообразно.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Аз съм жена и не ми е удобно аз да съм отгоре...За това и отбягвам...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

И аз съм жена и не ми е удобно да съм отгоре, НО го правя заради моя, защото на него му харесва и за да са в ред нещата е добре и двете страни да правят компромиси във всяко едно отношение от връзката си!

П.П. Пък и наистина става скуууука по някое време, ако не се разнообразяват позите и пособите (подчертавам дебело последното)!

Guest
    Отгоре е яко..Но..Знам ли..Не е за всеки..

Супер фен Аватара на badsector
    Мен не ме кефи да ме яздат, приятелката ми също не обича да е отгоре, затова и много рядко го правим така. Въпрос и на физиология до някаква степен, при всеки е различно.

момиче съм ! Незнам просто не ме кефи нещо пък и не ми е много яко там ... пък и може би и понеже много отбягвам т'ва и вече даже нз и какво точно се прави :Д ... преди с бившия ми обужавах да съм отгоре но сега нее ... нз може би защото и обужавах и да го правим в колата пък там се досещате как е .. а този нямаме такива екстри само едно леглоо и разни бани мивкииии

Guest
    Цитирай Първоначално написано от manichi
    момиче съм ! Незнам просто не ме кефи нещо пък и не ми е много яко там ... пък и може би и понеже много отбягвам т'ва и вече даже нз и какво точно се прави :Д ... преди с бившия ми обужавах да съм отгоре но сега нее ... нз може би защото и обужавах и да го правим в колата пък там се досещате как е .. а този нямаме такива екстри само едно леглоо и разни бани мивкииии
    Мивки..???

Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Същото и при мен..

нормално е

Еми всеки си има вкус. Аз много обичам да съм отгоре, но това си е мое мнение. Щом не те кефи има доста други пози, които можете да пробвате.
    Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.

http://www.vbox7.com/play:21a70aa5

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от badsector
    Въпрос и на физиология до някаква степен
    В смисъл?

В смисъл, че на едни им влиза удобно и приятно, когато са отгоре, а дргу ги притиска някъде и го боли, примерно. Някои имат здрави мускули на краката и могат с часове да се лашкат отгоре, като си го наместват както им харесва. Някой не го могат това и се уморяват за 2 минути. А пък мъжете не могат да се надървят максимално, когато са легнали и са им са различна кривина *****.. ей такива неща.
    Цензура
    krem4et0

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    badsector, малко самоцензура да си наложиш, а?

Не мога да издържам дълго време да съм отгоре. Под дълго разбирай повече от 5 минути. Ако съм на стол-ок, но на легло....трудна работа.
    А друга причина може да е притеснението, че така си по-открита или, че се срамуваш като цяло...

според мен трябва да има разнообразие и баланс, колкото съм слушала изповедите на познатите ми, този който е отгоре е водещия , а трябва да се полагат някакви усилия... в принос за удоволствието :P
    момиче

няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.

Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    badsector, малко самоцензура да си наложиш, а?...
    Форумът има автоматична цензура. Тъй като той е висшето тяло, важат неговите критерии какво трябва и не трябва да се цензурира. Нормално е да не споря с него и да се доверявам, че той ще свърши необходимата работа.
    п.п. И в крайна сметка цензурата е субективна. Как реши точно моите думи да цензурираш, след като 90% от участниците във форума говорят открито за секс, чукане, клатене, как се ебат и т.н.?

Супер фен Аватара на Shia
    Обичам я,но краката ми след 5мин. ми парят от болка,много мускули иска.

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    е да но ако ти само лежиш и нищо не правиш той ще спре когато на него му стане хубаво или като се измори.. секса е за двама..

Супер фен Аватара на gabsit000
    на мен отгоре ми е любимата поза

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Супер фен Аватара на gabsit000
    на мен отгоре ми е любимата поза

Животът ме накара с всичко да се справям,
    но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си