- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никога отгоре
Е па сигурно много пъти сте го чували т'ва или сега ще ми се посмеете но нормално ли е при секс никога на не искаш да си отгоре ... ?
т.7
krem4et0
Въпрос на вкус - казало кучето и си облизало...![]()
Женско съм! Пикая клекнала...
Хаха, колежке, не така грубо деПървоначално написано от naksdy
![]()
![]()
По темата : Ако си момиче, ми е много странно да си представя, да не искаш НИКОГА да си отгоре. От личен опит казвам , че за момичето "ездачката" е страшен кеф![]()
. Ако си момче... си пълен идиот
![]()
![]()
![]()
![]()
Хубаво е отгоре. Всеки с предпочитанията си. Не може да кажеш на някой, че е тъп, защото нещо не му харесва :P
![]()
Цветослав Радков
![]()
точно и ясно. (:Първоначално написано от Gerityyy08
awerw♥
Въпрос на вкус![]()
Но все пак ако момчето винаги е отгоре, а момичето отдолу, все по някое време ще ви стане скучно и еднообразно.
Аз съм жена и не ми е удобно аз да съм отгоре...За това и отбягвам...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
И аз съм жена и не ми е удобно да съм отгоре, НО го правя заради моя, защото на него му харесва и за да са в ред нещата е добре и двете страни да правят компромиси във всяко едно отношение от връзката си!![]()
![]()
![]()
П.П. Пък и наистина става скуууука по някое време, ако не се разнообразяват позите и пособите (подчертавам дебело последното)!![]()
Отгоре е яко..Но..Знам ли..Не е за всеки..
Мен не ме кефи да ме яздат, приятелката ми също не обича да е отгоре, затова и много рядко го правим така. Въпрос и на физиология до някаква степен, при всеки е различно.
момиче съм ! Незнам просто не ме кефи нещо пък и не ми е много яко там ... пък и може би и понеже много отбягвам т'ва и вече даже нз и какво точно се прави :Д ... преди с бившия ми обужавах да съм отгоре но сега нее ... нз може би защото и обужавах и да го правим в колата пък там се досещате как е .. а този нямаме такива екстри само едно леглоо и разни бани мивкииии![]()
![]()
Мивки..???Първоначално написано от manichi
![]()
Същото и при мен..Първоначално написано от Shturrrche88
Еми всеки си има вкус. Аз много обичам да съм отгоре, но това си е мое мнение. Щом не те кефи има доста други пози, които можете да пробвате.
Не е важно от къде идваш, нито къде отиваш. Важното е да си щастлив по пътя.
http://www.vbox7.com/play:21a70aa5
В смисъл?Първоначално написано от badsector
В смисъл, че на едни им влиза удобно и приятно, когато са отгоре, а дргу ги притиска някъде и го боли, примерно. Някои имат здрави мускули на краката и могат с часове да се лашкат отгоре, като си го наместват както им харесва. Някой не го могат това и се уморяват за 2 минути. А пък мъжете не могат да се надървят максимално, когато са легнали и са им са различна кривина *****.. ей такива неща.
Цензура
krem4et0
според мен трябва да има разнообразие и баланс, колкото съм слушала изповедите на познатите ми, този който е отгоре е водещия , а трябва да се полагат някакви усилия... в принос за удоволствието :P
момиче
няма как да вярваш в нещо,което не можеш да почувстваш.
Форумът има автоматична цензура. Тъй като той е висшето тяло, важат неговите критерии какво трябва и не трябва да се цензурира. Нормално е да не споря с него и да се доверявам, че той ще свърши необходимата работа.Първоначално написано от krem4et0
п.п. И в крайна сметка цензурата е субективна. Как реши точно моите думи да цензурираш, след като 90% от участниците във форума говорят открито за секс, чукане, клатене, как се ебат и т.н.?
Обичам я,но краката ми след 5мин. ми парят от болка,много мускули иска.
е да но ако ти само лежиш и нищо не правиш той ще спре когато на него му стане хубаво или като се измори.. секса е за двама..Първоначално написано от Shturrrche88
на мен отгоре ми е любимата поза![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
на мен отгоре ми е любимата поза![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()