- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Никога отгоре
Aз съм жена и мразя да съм отгоре.Най ми харесва мисионерската,но и на задна не е зле![]()
Дам, а аз не мога да разбера как и двамата ще получат взаимно удоволствие, когато само единия е активен..Ноо това е друга тема...Първоначално написано от IncendiaSanctus
Абе вие в тоя форум имам чувството, че понеже ви е супер тъпо и си измисляте някви неща, които всъщност хората не са казали и почвате да си разсъждавате по тях и да се пените вече...Първоначално написано от IncendiaSanctus
Да не чувате гласова, ебати?![]()
А тебе те знаем вече - ти си на 17, но още не си полово съзряла, въпреки, че ти е дошло и имаш травмирано детство + че си специалистка по всичко...Дам, а аз не мога да разбера как и двамата ще получат взаимно удоволствие, когато само единия е активен..Ноо това е друга тема...![]()
Аааа, не са маса момичета. Няколко изключения са общо взето.Първоначално написано от Bozichko
По темата: обичам отгоре. Много е яко да си скачкам. А за тези, които ги болят краката: сложете си гаджето да седне на някой стол и с гръб отгоре пак върху него. Така дъълго може да си подскачате, защото не са ви толкова свити колената и е по-удобно.![]()
Lasiodora striatipes
Grammostola rosea
Cyclosternum fasciatum
Brachypelma emilia
Acanthoscurria geniculata![]()
Радослав![]()
Не обичам...нито удоволствието е толкова голямо колкото когато той е активен,нито ми е удобна самата поза,да не говорим,че и мен ме болят супер много краката и за 10 минути не си ги усещамНо го правя,защото както казахте трябва да има разнообразие,а не само той да върши цялата работа.
![]()
Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !
Какво ли е чувството момиче да е отгоре като е вкаран половия член в нея честно каэано неэнам эащото не съм правил секс никогаПървоначално написано от SlowDownBaby
И като чуя думата подскачане в поэа жена върху мъж и направо немога да си го представя когато и моето време дойде
Първоначално написано от theseveredgarden
![]()
Компетенцийо, правила си секс 2 пъти в живота ти и вече изказваме мнение и обсъждаме потребителите. Айде трай си и не се заяждай. Разбирам да беше някакво лапе да с имаше оправдание, че си малка комплексарка. Ама не си. Така че стягай се и не се заяждай с другите. Защото най-малкото всяко твое мнение е пълна глупост и нищо общо с реалността.
Предпочитам той да си е отгоре или някакви други пози, но и аз се качвам върху него често за разнообразие и защото на него му харесва.
А като ме прихване едно .. отвътре си ми идва само аз да водя парада.![]()
Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .
Сега като се замислих, има една вариация на тая поза, която ни е удобна и на двамата...
http://www.cosmopolitan.bg/uploads/m...?1229597214354
По-удобно е, когато и той е леко повдигнат, а не изцяло легнал...направо такива крампи получавам в прасците, че ми се плаче...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Хахахахаха. Душко, аз колкото секс съм правила, ти не си и сънувала! =)Първоначално написано от theeye770
Предпочитам и да не сънувам колко секс си правила =)Първоначално написано от theseveredgarden
Малиии, ибах му мамата как ме затапи...Предпочитам и да не сънувам колко секс си правила =)![]()