.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 64 от общо 64

Град
    BurgasS
    Aз съм жена и мразя да съм отгоре.Най ми харесва мисионерската,но и на задна не е зле

Фк
    .. SLIVEN CITY ..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от IncendiaSanctus
    Цитирай Първоначално написано от theseveredgarden
    tl;dr
    Абе, защо пък мъжа да трябва да върши цялата работа в секса ? Не правите ли и двамата, че той да върши всичко ? Е**ти логиката имате, като сте "пуснали" на някой, и дай вече да легнем, да си разтворим краката, и толкоз, повече от нас нищичко друго не се изисква, самия факт че му пускаме трябва да е достатъчно... Аз пък съм на мнение, че и двамата трябва да полагат усилия, все пак не само мъжа получава някакво удоволствие, нали ? Аз ако някога попадна на някоя, дето ще ми седи като надуваема кукла, направо ще спра...
    Дам, а аз не мога да разбера как и двамата ще получат взаимно удоволствие, когато само единия е активен..Ноо това е друга тема...

Фен Аватара на theseveredgarden
    Град
    София
    tl;dr
    Абе, защо пък мъжа да трябва да върши цялата работа в секса ? Не правите ли и двамата, че той да върши всичко ? Е**ти логиката имате, като сте "пуснали" на някой, и дай вече да легнем, да си разтворим краката, и толкоз, повече от нас нищичко друго не се изисква, самия факт че му пускаме трябва да е достатъчно... Аз пък съм на мнение, че и двамата трябва да полагат усилия, все пак не само мъжа получава някакво удоволствие, нали ? Аз ако някога попадна на някоя, дето ще ми седи като надуваема кукла, направо ще спра...
    Абе вие в тоя форум имам чувството, че понеже ви е супер тъпо и си измисляте някви неща, които всъщност хората не са казали и почвате да си разсъждавате по тях и да се пените вече...
    Да не чувате гласова, ебати?

Дам, а аз не мога да разбера как и двамата ще получат взаимно удоволствие, когато само единия е активен..Ноо това е друга тема...
    А тебе те знаем вече - ти си на 17, но още не си полово съзряла, въпреки, че ти е дошло и имаш травмирано детство + че си специалистка по всичко...

Мега фен Аватара на SisiStrange
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Bozichko
    tl;dr
    Абсолютно! Лошото е, че маса момичета са с тази "идея" и го практикуват. А още по-смотаното е, че има момчета/мъже, които търсят точно това. Аз лично имах такава приятелка, като дойде "дългоочаквания" момент и тя направи точно това, дигнах си гащите и си тръгнах. За яко загоряло момче сигурно и само да я види в леглото си ще е достатъчно, ама иначе бахти... Ми ще ме извинявате, ама секса се прави от 2ма души, чекията ще е по-добра от момиче, което само си е отворило краката и нищо повече...
    Аааа, не са маса момичета. Няколко изключения са общо взето.
    По темата: обичам отгоре. Много е яко да си скачкам. А за тези, които ги болят краката: сложете си гаджето да седне на някой стол и с гръб отгоре пак върху него. Така дъълго може да си подскачате, защото не са ви толкова свити колената и е по-удобно.
    Lasiodora striatipes
    Grammostola rosea
    Cyclosternum fasciatum
    Brachypelma emilia
    Acanthoscurria geniculata
    Радослав

Супер фен Аватара на SlowDownBaby
    Град
    Бургас
    Не обичам...нито удоволствието е толкова голямо колкото когато той е активен,нито ми е удобна самата поза,да не говорим,че и мен ме болят супер много краката и за 10 минути не си ги усещам Но го правя,защото както казахте трябва да има разнообразие,а не само той да върши цялата работа.
    Моля те шофирай внимателно.Пази живота на близките ни,любимите ни,нашия и своя !

Цитирай Първоначално написано от SlowDownBaby
    Не обичам...нито удоволствието е толкова голямо колкото когато той е активен,нито ми е удобна самата поза,да не говорим,че и мен ме болят супер много краката и за 10 минути не си ги усещам Но го правя,защото както казахте трябва да има разнообразие,а не само той да върши цялата работа.
    Какво ли е чувството момиче да е отгоре като е вкаран половия член в нея честно каэано неэнам эащото не съм правил секс никога

И като чуя думата подскачане в поэа жена върху мъж и направо немога да си го представя когато и моето време дойде

Guest

А тебе те знаем вече - ти си на 17, но още не си полово съзряла, въпреки, че ти е дошло и имаш травмирано детство + че си специалистка по всичко...

Компетенцийо, правила си секс 2 пъти в живота ти и вече изказваме мнение и обсъждаме потребителите. Айде трай си и не се заяждай. Разбирам да беше някакво лапе да с имаше оправдание, че си малка комплексарка. Ама не си. Така че стягай се и не се заяждай с другите. Защото най-малкото всяко твое мнение е пълна глупост и нищо общо с реалността.

Мега фен Аватара на insane7
    Град
    Русе/Detroit
    Предпочитам той да си е отгоре или някакви други пози, но и аз се качвам върху него често за разнообразие и защото на него му харесва.
    А като ме прихване едно .. отвътре си ми идва само аз да водя парада.

Спри за момент и го погледни .. Той вижда мен в твоите очи .

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Сега като се замислих, има една вариация на тая поза, която ни е удобна и на двамата...
    http://www.cosmopolitan.bg/uploads/m...?1229597214354
    По-удобно е, когато и той е леко повдигнат, а не изцяло легнал...направо такива крампи получавам в прасците, че ми се плаче...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от theeye770

Компетенцийо, правила си секс 2 пъти в живота ти и вече изказваме мнение и обсъждаме потребителите. Айде трай си и не се заяждай. Разбирам да беше някакво лапе да с имаше оправдание, че си малка комплексарка. Ама не си. Така че стягай се и не се заяждай с другите. Защото най-малкото всяко твое мнение е пълна глупост и нищо общо с реалността.
    Хахахахаха. Душко, аз колкото секс съм правила, ти не си и сънувала! =)

Guest
    Цитирай Първоначално написано от theeye770

Хахахахаха. Душко, аз колкото секс съм правила, ти не си и сънувала! =)
    Предпочитам и да не сънувам колко секс си правила =)

Град
    София
    Предпочитам и да не сънувам колко секс си правила =)
    Малиии, ибах му мамата как ме затапи...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си