.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29

Тема: Така ли е?

Мега фен Аватара на Chacho
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Може да сме 21 век и равноправни, но животинските инстинкти ще има да ги изкореняваме още много дълго време.
    Ама то не е до инстинкти само. Замисли се. Не ти ли е втръснало да четеш коментара "искам мъж, който да ме обича и уважава, да ме приема такава, каквато съм, не въпреки недостатъците ми, а заради тях. Да е силен и да се грижи за мен, да ме глези...бла, бла, бла"....
    Само, че това изречение е най-простото. Обикновено се набутват суперлативи и други думички и прочие и прочие..., но концепцията е същата.
    Мда. Забелязал съм, че повечето хора, които дават различни мнения, са много често неясни с желанията си.

И copydeck, в много отношения сме.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    И copydeck, в много отношения сме.
    Цитирай Първоначално написано от NomNomNom
    аз съм много уригинална и уникалну, за разлика от теб.

Повече от фен Аватара на reni7o0o
    Цитирай Първоначално написано от imaginemoi
    По принцип много мразя такива лигни, но искам да отбележа нещо.
    Май повечето хора не са вникнали в смисъла на написаното и го виждат само буквално, без да четат "между редовете"...
    "Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. "
    Май повечето хора го разбират като: наистина няма значение как изглежда, което е абсурдно, защото всеки гледа външността.
    Мда, ама не. По-скоро се има предвид, ако си се влюбил в онова вътрешното му Аз, което те е грабнало и запленило, няма значение дали е рус или чернокос, със сини/зелени/кафяви или черни очи, дали има или няма брада, дали носът му е леко крив, или е прав, или е чип. Ти виждаш по-скоро вътрешното му лице, отколкото външното!

" Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло"
    Повечето жени виждат в тази реплика описание на мъж, който ще се появи и ще иска да промени цялостното им мислене и мироглед...цъ, девойки, цъ.
    Това "ще те промени изцяло" означава, че този човек ще преобърне твоето вътршно аз. Ще те направи по-добра, по-силна, по-раздаваща се, по-обичаща и възприемчива. И няма да го направи на сила, а ти сама ще поискаш да се промениш. => "Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов!" Ей го на, описанието на промяната.
    Научете се да вниквате малко повече в написаното, дори да ви звучи като "глупост, написана със силни по значение думи".
    Това описание на МЪЖЪТ, трябва да се почувства.
    Надявам се поне една жена/девойка да вникне в това, което написах аз, преди да се излее каква простотия е...
    Мерси
    п.с -това определение не е мое, да не си помислите, че си защитавам творбата

Абсолютно съм съгласна с това мнение! Така искам да срещна такъв мъж.....да съм пристрастена към него, към неговата сила да ме променя..... ама тва май се среща само по филмите.....

Аз също съм съгласна И скоро срещнах точно такъв човек. Прави ме по-добра. Кара ме да се усмихвам. Мислех си преди, че съм се влюбвала но май не е било точно така. Този път всичко е истинско, красиво, няма го напрежението. Забравям всичко и вскички и сме просто АЗ и ТОЙ. За първи път изразявам чувствата си без да се замисля, без да се притеснявам и без да се съмнявам.

Голям фен Аватара на JuStElly
    По принцип много мразя такива лигни, но искам да отбележа нещо.
    Май повечето хора не са вникнали в смисъла на написаното и го виждат само буквално, без да четат "между редовете"...
    "Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. "
    Май повечето хора го разбират като: наистина няма значение как изглежда, което е абсурдно, защото всеки гледа външността.
    Мда, ама не. По-скоро се има предвид, ако си се влюбил в онова вътрешното му Аз, което те е грабнало и запленило, няма значение дали е рус или чернокос, със сини/зелени/кафяви или черни очи, дали има или няма брада, дали носът му е леко крив, или е прав, или е чип. Ти виждаш по-скоро вътрешното му лице, отколкото външното!

" Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло"
    Повечето жени виждат в тази реплика описание на мъж, който ще се появи и ще иска да промени цялостното им мислене и мироглед...цъ, девойки, цъ.
    Това "ще те промени изцяло" означава, че този човек ще преобърне твоето вътршно аз. Ще те направи по-добра, по-силна, по-раздаваща се, по-обичаща и възприемчива. И няма да го направи на сила, а ти сама ще поискаш да се промениш. => "Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов!" Ей го на, описанието на промяната.
    Научете се да вниквате малко повече в написаното, дори да ви звучи като "глупост, написана със силни по значение думи".
    Това описание на МЪЖЪТ, трябва да се почувства.
    Надявам се поне една жена/девойка да вникне в това, което написах аз, преди да се излее каква простотия е...
    Мерси
    п.с -това определение не е мое, да не си помислите, че си защитавам творбата

Взе ми думите от устата..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си