По принцип много мразя такива лигни, но искам да отбележа нещо.
Май повечето хора не са вникнали в смисъла на написаното и го виждат само буквално, без да четат "между редовете"...
"Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. "
Май повечето хора го разбират като: наистина няма значение как изглежда, което е абсурдно, защото всеки гледа външността.
Мда, ама не. По-скоро се има предвид, ако си се влюбил в онова вътрешното му Аз, което те е грабнало и запленило, няма значение дали е рус или чернокос, със сини/зелени/кафяви или черни очи, дали има или няма брада, дали носът му е леко крив, или е прав, или е чип. Ти виждаш по-скоро вътрешното му лице, отколкото външното!
" Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло"
Повечето жени виждат в тази реплика описание на мъж, който ще се появи и ще иска да промени цялостното им мислене и мироглед...цъ, девойки, цъ.
Това "ще те промени изцяло" означава, че този човек ще преобърне твоето вътршно аз. Ще те направи по-добра, по-силна, по-раздаваща се, по-обичаща и възприемчива. И няма да го направи на сила, а ти сама ще поискаш да се промениш. => "Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов!" Ей го на, описанието на промяната.
Научете се да вниквате малко повече в написаното, дори да ви звучи като "глупост, написана със силни по значение думи".
Това описание на МЪЖЪТ, трябва да се почувства.
Надявам се поне една жена/девойка да вникне в това, което написах аз, преди да се излее каква простотия е...
Мерси
п.с -това определение не е мое, да не си помислите, че си защитавам творбата