- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Така ли е?
''Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда.
Той има характер и принципи, опънати като струните на цигулка Страдивариус. Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло. Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов!"
~Go.Be.Love
❝ Аз те моля, затвори очи,
ти недей да плачеш, знам че те боли,
от мойта стая бяла с безброй врати
защо избяга?..❞
Някаква глупост, написана със силни по значение думи , от които се впечатлявате.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
[quote="BrainlessROCKBABY"]''Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло.
мм, тук ме отказа. и не, не мисля, че е така.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Що бе? Фешъните вижте ги какви са яки мъжаги.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
+1Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Обичам те !!![]()
Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. Той има пари.
I roll big like a superstar
I smoke big like a superstar
Bitch I'm a superstar
Първоначално написано от fenasf
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Най-точно казано !!!!!
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
[quote="LeprikonA"]И аз не мисля, че е така.... Защо да е истински мъж някой, който иска да те промени... ? Истинския мъж не оценява ли жената, каквато е ?Първоначално написано от BrainlessROCKBABY
Първоначално написано от antifashionshit
Ако това е истинският мъж, надявам се никога да не срещам такъв.
И спря да се върти за миг земята..
По принцип много мразя такива лигни, но искам да отбележа нещо.
Май повечето хора не са вникнали в смисъла на написаното и го виждат само буквално, без да четат "между редовете"...
"Истинският мъж няма лице. Защото няма значение как изглежда. "
Май повечето хора го разбират като: наистина няма значение как изглежда, което е абсурдно, защото всеки гледа външността.
Мда, ама не. По-скоро се има предвид, ако си се влюбил в онова вътрешното му Аз, което те е грабнало и запленило, няма значение дали е рус или чернокос, със сини/зелени/кафяви или черни очи, дали има или няма брада, дали носът му е леко крив, или е прав, или е чип. Ти виждаш по-скоро вътрешното му лице, отколкото външното!
" Различава се от всички останали по това, че ще те промени изцяло"
Повечето жени виждат в тази реплика описание на мъж, който ще се появи и ще иска да промени цялостното им мислене и мироглед...цъ, девойки, цъ.
Това "ще те промени изцяло" означава, че този човек ще преобърне твоето вътршно аз. Ще те направи по-добра, по-силна, по-раздаваща се, по-обичаща и възприемчива. И няма да го направи на сила, а ти сама ще поискаш да се промениш. => "Ще пренареди целия ти душевен пъзел. Ще те накара да летиш, пълзиш, да влизаш и излизаш от гроба, да гледаш с очите на гладно бездомно куче. И да го правиш с много любов!" Ей го на, описанието на промяната.
Научете се да вниквате малко повече в написаното, дори да ви звучи като "глупост, написана със силни по значение думи".
Това описание на МЪЖЪТ, трябва да се почувства.
Надявам се поне една жена/девойка да вникне в това, което написах аз, преди да се излее каква простотия е...
Мерси
п.с -това определение не е мое, да не си помислите, че си защитавам творбата![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Един човек, дето си направи труда да помисли малко над написаното. Браво, Щурчо.![]()
Пълни глупости.
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Който иска, да хейтва. На някои ни е идеология.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Първоначално написано от Shturrrche88
Абсолютно съм съгласна с това мнение! Така искам да срещна такъв мъж.....да съм пристрастена към него, към неговата сила да ме променя..... ама тва май се среща само по филмите.....
Първоначално написано от NomNomNom
![]()
Не е задължително. Има истински хора.Първоначално написано от imaginemoi
Не искам да звучи все едно се хваля (наистина), но моят мъж е точно такъв. Но ми трябваше време и постоянство, че да го разбера. Това не е нещо, което се вижда от раз, когато се запознаеш с един човек.
За да осъзнаеш самия ти, че ти се е променило вътрешното душевно състояние към по-добро, се изисква време.
Така, че не се сдухвай, някой ден ще срещнеш човек, който да разтърси вътрешния ти свят за добро.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
за всяка жена..идеала за мъж е различен..
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()
Продължавай... да си го повтаряш...Първоначално написано от gabsit000
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Реално всяка жена иска едно и също от един мъж (или идеала й за мъж се припокрива с този на 90% от жените), но използва различни думи, за да го опише....Първоначално написано от Chacho
Може да сме 21 век и равноправни, но животинските инстинкти ще има да ги изкореняваме още много дълго време.
Ама то не е до инстинкти само. Замисли се. Не ти ли е втръснало да четеш коментара "искам мъж, който да ме обича и уважава, да ме приема такава, каквато съм, не въпреки недостатъците ми, а заради тях. Да е силен и да се грижи за мен, да ме глези...бла, бла, бла"....Първоначално написано от Chacho
![]()
![]()
![]()
Само, че това изречение е най-простото. Обикновено се набутват суперлативи и други думички и прочие и прочие..., но концепцията е същата.
Хората сме еднакви.