.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 14 от общо 14

Хубава и здрава коса

Какви продукти за коса използвате и как се справяте с косопада ?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Вижда ножица веднъж на шест месеца. Планирам и на по-голям интервал да я скъсявам вече.
    Пръскам след измиване спрей балсам Глис- http://www.ivis.bg/products_images/s...gliss-roza.jpg и пия витамини.
    Планирам скоро да започна и маски, за да контролирам омазняването и да я мия по-рядко.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Banned Мега фен
    и аз я подстригвам на 6 месеца ..само връхчетата и аз мисля да увелича интервала защото си пускам косата .. пия витамини от време на време -не съм много редовна, но пак виждам разлика...домашни маски редовно...естествено правя и почивки..ям пчелен прашец..някой го дават да се натроши и да се сложи в маската, но аз го ям така, защото помага и за имунната система..ампули периодично..т.е когато се сетя..и аз ползвам флуида на Глис- оранжевия, но по рядко....ако става въпрос за сезонния косопад..при мен не е много силен и с маски ДОМАШНИ се справям..също така използвам себорал форте, но не за пърхот ми за растеж на косата...ами общо взето това е..балсам за сега съм си купила 1 през живота си и той свърши...имам готова маска - от фриз. салон която използвам като правя почивки от домашните..но ефект от нея няма..дали такава маска или балсам все едно и също.. за това и не си купувам балсам .. а и не е много хубаво редовно да се използва..общо взето това е..малко се поувлякох

Боже аз я подстригвам на всеки 2 месеца и пак се къса и не е толкова здрава, а вие на 6 месеца просто не знам какви коси имате.. При положение, че фризьорите препоръчват взимане на връхчетата на всеки месец.

♫ Beautiful.. ♫
    Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
    Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
    че те обичам както никой друг,
    искам те, искам да си тук!
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
    Не спира да боли, живота ми това си ти,
    сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Защо да й взимам връхчетата всеки месец? Това, което израсте, ще бъде отрязано и ще замине в коша. Дължината ще си стои все една и съща. Нито третирам косата с преса, нито я изтезавам със сешоар /само корените суша/, нито я боядисвам. Лак за коса не ползвам. Не я изтощавам, полагам грижи /или поне някакъв минимум/ и тя ми се отблагодарява- не цъфти.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Аз си постригвам косата на 3 месеца и използвам маска с тривитоминол за косопад и растеж на косата

I ♥ machoka Супер фен
    Аз последно се подстригах ноември месец.Прави си маски домашни и не само,ампули,флуиди и всякакви такива.
    Buzzzz { } { } { }
    FuckIt <3 <3 <3 <3
    Ваааско,Nedddddddd <3 ;*
    Обичам.

Banned Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka
    Защо да й взимам връхчетата всеки месец? Това, което израсте, ще бъде отрязано и ще замине в коша. Дължината ще си стои все една и съща. Нито третирам косата с преса, нито я изтезавам със сешоар /само корените суша/, нито я боядисвам. Лак за коса не ползвам. Не я изтощавам, полагам грижи /или поне някакъв минимум/ и тя ми се отблагодарява- не цъфти.
    + .. да добавя и доста домашни маски ..и не цъфти..последно я подстригах началото на април защото беше много суха и се заплиташе и още 1 месец и щеше да цъфне иначе нямаше .. а преди това я бях подстригвала септември..

Много ясно, че фризьорите така ще казват. На хората им трябват пари. Тривитаминолът е много добро решение.
    It can`t rain all the time!

Супер фен Аватара на BrokenInnocence
    Гледам да я подстригвам поне на всеки 2-3 месеца, винаги когато я мия използвам балсам и веднъж в седмицата - маска за коса (преди използвах повече домашни, сега съм на купешка, защото нямам време да си правя). Сешоар използвам толкова рядко, че май даже не си спомням кога е бил последния път. Изправям я с преса 1-2 пъти в месеца макс и винаги с термозащитен спрей преди това. А, да... и я сресвам само преди и след като я мия, като когато е мокра слагам преди това спрей за лесно разресване, за да не я скубя с гребена.
    No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.

Ами използвам много продукти - спрей за коса, кристали, ампули, тривитаминол, маски, масаж... хубави шампоани за косопад, фитовал.
    но най - вече се грижа за косата си отвътре- храня се добре и не измъчвам организма си с диети. Косата ми е много здрава и дълга. За себе си съм намерила начина

Подстригвам си я на около 6 месеца,въпреки че ползвам преса 4-5 пъти на седмица косата ми не цъфти толкова.Досега не се грижех по никакъв начин за нея,но от около месец почнах да правя маски с тривитаминол 2 пъти в седмицата,а след като си измия косата я поливам с вода в която съм варила коприва,и всеки ден нанасям хининова вода в корените и.И за един месец косата ми е пораснала точно с 1 см .

Град
    Пловдив
    Зехтинът е състьвката при мен ... Всеки път преди измиване ,мьжь със зехтин като наблягам на върховете...стоя така 2ч. после задължително балсам и маска на всяко трето миене ,след изсушаване слагам кристали и някав блсам без отмиване ....Не пия витамини по-скоро внимаам какво ям и какви продукти за поддръжката и използвам ,изправям я веднъж в седмицата или топирвам-петък вечер ...Сега пък взех че я и боядисах и не съжалявам хяреся ми промянята,изисква значително повече хидратиране ...Най-използваната марка при мене е на Глис...и то тази серията

http://www.google.bg/imgres?imgurl=h...Q9QEwAg&dur=69

След като си научих сама да си обирам връхчетата го правя всеки месец и така като гледам доволна съм как изглежда косата ми ,до кръста ми е такава дължина си поддържам..
    "...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
    По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
    грехове на този свят…“

Повече от фен Аватара на GunSnSteelflowers
    Град
    София/Русе
    Много се лъжете, че косата няма нужда от подкъсяване.
    Sometimes I feel
    Like I don't have a partner
    Sometimes I feel
    Like my only friend
    Is the city I live in
    The city of angels
    Lonely as I am
    Together we cry ..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове