.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

Евтино и ефикасно?

Взимала съм си най-различни лентички за обезкосмяване по лицето, ама нищо не правят..освен ,че след като съм използвала лентичка, въпросното място лепка цял ден. Препоръчайте ми някакви лентички, които на ВАС са ви подействали

anonymous708973
    Guest
    Ъъ, и ти не почистваш мястото след това? Минаваш със памуче с няколко капки зехтин и си готова.

Иначе Nair май бяха... са идеални.

Супер фен Аватара на zoreto
    на Дева лентичките за лице мен много ми харесват и имат кърпичка за почистване на остатъците, а същата работа върши и по мазен крем

Супер фен Аватара на Runaway11
    Аз лично си взимам течна кола маска на Jankar и с нея си действам..нито се обривам, нито нищо...струва само 1, 50 и ще ти стигне за ръцете+краката...

Мега фен Аватара на Rebirthing
    Град
    София
    Цитирай Първоначално написано от Runaway11
    Аз лично си взимам течна кола маска на Jankar и с нея си действам..нито се обривам, нито нищо...струва само 1, 50 и ще ти стигне за ръцете+краката...

Момичето говори за лентички за лице !

Колкото до въпроса, аз ползвам Дева .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Ползвала съм на Елеа и Стреп. Но не разбирам как така ти остават. Според мен не дърпаш правилно. Винаги чети упътването.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе

Re: Евтино и ефикасно?

Цитирай Първоначално написано от Cleoo
    Взимала съм си най-различни лентички за обезкосмяване по лицето, ама нищо не правят..освен ,че след като съм използвала лентичка, въпросното място лепка цял ден. Препоръчайте ми някакви лентички, които на ВАС са ви подействали
    Leocrema и Strep.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Голям фен Аватара на UniCoWN
    Цитирай Първоначално написано от zoreto
    на Дева лентичките за лице мен много ми харесват и имат кърпичка за почистване на остатъците, а същата работа върши и по мазен крем
    Дева! 1.40 струват 20 лентички (10 двустранно) и съм много доволна, нито ми оставят лепкаво, нито съм се обривала от тях.

Повече от фен Аватара на sugargirl94
    Strep !

С Дева как се бях обезобразила един път..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си