- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- 15 септ. ЧАС
мен ме викат във 7 и 40 ,защото ще свирим със групата и ще трябва да изнасяме апаратура,да се натройваме и да пресвирим песните
----------------------
Ние сме от 13:30Първоначално написано от reperw
![]()
И спря да се върти за миг земята..
Преди малко една съученичка ми каза , че ни викат в 08:30![]()
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Викат ни в 8:15 за първия час на класа, а от 9:00 започва тържеството.
Момиче съм!
"Моята роля в обществото, и ролята на всеки музикант или поет, е да изразявам това, което всички изпитват. Не да казвам на хората какво да изпитват. Не като проповедник, не като лидер, а като отражение на всички нас." - Джон Ленън
Нямам представа.След малко, ще звънна на една приятелка да я питам(както винаги в последния момент!).
![]()
нас ни викат 8:45
погледни в очите ми,те казват всичко.
Мислех, че за всички е еднакво - към 9, ама яко съм грешала май май..
![]()
По темата - Нямам представа!![]()
ние също сме от 9, но ще отида по-късно и без това сме 12 клас и ще влезем последни![]()
И за най-умният философ е трудно да отговаря на глупави въпроси.
Ние сме от 9ч.
ахахаПървоначално написано от punksss
![]()
Днес рабрах от една приятелка, че и ние сме от 9. /тя не учи в моето даскало, ама знае....повече от мене.. :Д/
awerw♥
11 часа на 15-ти. Попринцип почваме в 9.
ТУКО ЩО ЕДИН ПРИЯТЕЛ МИ КАЗА, ЧЕ ТРЯБВА ДА СМЕ С УНИФОРМИ..... представяте ли си?![]()
аз няма да я обличам , та квото иска да става....... щяли да ни върнат, ако сме без тях....наш колко ми е ***![]()
awerw♥
Пфф, в сайта на моето училище не пише нищоо.Миналата година пишеше ... "Всички ученици да заповядат в двора в еди колко си часа...
" ...
и на мойто не пише....добре , че разбрах от приятелки...Първоначално написано от Concussion
awerw♥
09:00 почва, 08:45 трябва да сме там.. И в училището на една моя приятелка е така..
09:00 с униформи...аре без (;
8;30 ;д