Искам да ви помоля за помощ и мнение. От скоро ходя с едно момче, след една много тежка моя любовна раздяла. Той е малко по-тъмен и ми хрумна нещо. Да не е ром, защото е осиновен, но съм виждала сегашните му родители. Бели са, а и рядко българи да осиноват ром. Момчето е много мило и добро. Влюбен е много в мен и незнам как и дали мога да го зарежа. Ще бъде много гадно, а не искам да му причиня болка. Подарява ми подаръци, праща ми смс. Въпреки, че му казах да не харчи парите. Чувствам се добре с него, харесва ми. Има тръпка, но незнам какво да правя, ако е ром. Не искам да постъпвам к**венски и да го боли. Много е гадно да те зарежат и знам какво е. Мама каза, че не е трябвало да започвам, ако така мисля. Знам може би сгреших, но ми е много приятно с него. Прекрасно момче е, нямам нищо против ромите, но някак си странно ще ми е да ходя с ром. А и така напълно ще забравя старото момче. Той е този, който ме разсмива и онзи ден избърса сълзите ми с думите: Аз съм с теб! Вие как бихте постъпили на мое място? Ще ходите ли с ром? Мисля, че трябва да побързам с решението, но мисля, че ако го оставя ше ми липсва. Страшно съм объркана, моля ви дайде ми съмет и ако може по-бързо.