- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовни смс-и
Дайте идеи за нещо не искам да е клише аз съм й пращал много смс-и и вече ми е по-трудно да измисля каквото и е да било .. и ако може без тролвания![]()
Еми кажи горе долу к`ва да е темата на sms-а![]()
Look bitch I cut yo' face,this ain't no motherfuckin' movie
разнообразието е хубаво нещо. направи нещо по-различно, не есемес :Д
REGGAE BOOM <3
Аз много бих се зарадвала ако някой направи такъв жест за мен.Първоначално написано от JuStElly
![]()
Понеже това е иновацияПървоначално написано от Abs0lutDisko0
А като не знаеш какво да й напишеш, защо ще й пишеш? Често пъти мълчанието е по-мъдро от 1000 думи. Така че бейсикли не й праштай нищо пък знаеш ли, може и да сбърка липсата ти на изобретателност със загадъчност и независимост...
+++ букети , картички,песни за мен лично са мн банални.... защо не и напишеш т'ва , което ти дойде на ум на момента ... смис. не се опитвай да бъдеш оригинален , напиши нещо от сърце.Първоначално написано от Cellmate
http://www.facebook.com/profile.php?id=100001839142904
" Tattoos aren't limited to sailors. It's a form of art I find it beautiful. I love it. "
Megan Fox
ох с тия смс-и и тия фацебооци сте се побъркали, хорааааааааааааааааааа![]()
Мен пък есемесите ме радват. Сладко е да получиш някоя и друга мила думичка от любимия човек, когато най-малко очакваш. Най-добре обаче, е да импровизираш, да развинтиш въображението си, за да може момичето да усети, че въпросният текст е писан точно за нея. Не е нужно да е гениално, а да е от сърце.
От СМС най-много бих се зарадвала на нещо кратко, което показва чувствата на човека...
Вероятно даже най-щастлива би ме направил един прост смс преди да заспя гласящ само и единствено "Обичам те"
Ако не ти идва от вътре няма смисъл да го пишеш.
Не съм перфектен но си струвам!
да подкрепямПървоначално написано от Limitless
![]()
![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()