- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Моля Ви помогнете ми. Незнам какво да правя
Искам да ви помоля за помощ и мнение. От скоро ходя с едно момче, след една много тежка моя любовна раздяла. Той е малко по-тъмен и ми хрумна нещо. Да не е ром, защото е осиновен, но съм виждала сегашните му родители. Бели са, а и рядко българи да осиноват ром. Момчето е много мило и добро. Влюбен е много в мен и незнам как и дали мога да го зарежа. Ще бъде много гадно, а не искам да му причиня болка. Подарява ми подаръци, праща ми смс. Въпреки, че му казах да не харчи парите. Чувствам се добре с него, харесва ми. Има тръпка, но незнам какво да правя, ако е ром. Не искам да постъпвам к**венски и да го боли. Много е гадно да те зарежат и знам какво е. Мама каза, че не е трябвало да започвам, ако така мисля. Знам може би сгреших, но ми е много приятно с него. Прекрасно момче е, нямам нищо против ромите, но някак си странно ще ми е да ходя с ром. А и така напълно ще забравя старото момче. Той е този, който ме разсмива и онзи ден избърса сълзите ми с думите: Аз съм с теб! Вие как бихте постъпили на мое място? Ще ходите ли с ром? Мисля, че трябва да побързам с решението, но мисля, че ако го оставя ше ми липсва. Страшно съм объркана, моля ви дайде ми съмет и ако може по-бързо.![]()
![]()
![]()
ДОбре ми е с него, ама ако е ром - чиба.
![]()
мали мали!
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
Какво значение има дали е ром или не? А и не всички по-мургави трябва задължително да са роми! Каквото и да решиш, гледай да не се влияеш от подобни глупости, а от това дали го харесваш и обичаш или не. Щом смяташ, че ще ти липсва, защо ти е да го оставяш, та дори и да е ром. По-добре вземете една бутилка ром да си я изпиете заедно.![]()
Епф ... и аз съм по-мургава... тва циганка ли ме прави ? о.О
Колко трябва да си повърхностен, за да оставиш явно добро момче, заради цвета на кожата му ;х
да ти имам проблема и предразсъдъците, баси! и се чувстваш добре като ти подарява подаръци основно ? - ъхъъъ, доообре. заслужаваш той да те зареже, сериозно.
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."
Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Абе щом имаш съмнения дали да продължиш с него само заради расови различия значи не го обичаш достатъчно. Много българки познавам и съм виждала с мъже негри, араби, турци, ирландци, французи и т.н няма значение от каква народност, раса и т.н е даден човек, ако го обичаш.
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
АААА не ми барай Франчулята!!!!!![]()
Пръски мозък се сивеят
Не даже му се скарах. Трогна ме не самия подарък, а начина по който ми го даде.Първоначално написано от LeprikonA
Всеки те съди... ама ако на нас се случи малко или много ще се замислим. Но ти не можеш да си сигурна в това дали е такъв. Имам приятели доста мургави, но не са роми. Някой друг казвал ли ти е нещо такова или поне намеквал ли ти е? Може да си въобразяваш не знам...
In a mad world , only the mad are sane...
Не, никой нищо не ми е казвал. Благодаря ти много. Да, всеки ме съди, но никой не е на моя място. Има я онази тръпка и той много се страхува да не ме загуби. Той е момчето, което онзи ден бърса сълзите ми. Той е този, който ме носи, когато ме боля кракът. Той е този, който и ме изслуша. ще убие всеки, който ме докосне. Той е този, който каза, че няма да правим секс, щом не съм готова и не го иска. Той е този, който си даде последните пари, само и само да ме зарадва, въпреки че му се скарах, че го е направил. . Той е този, който ме разсмива. Един негов приятел се запознах с него и ми вика ти ли си това момиче, за което моя приятел говори нощ и ден. Ти си му взела акъла, не спира да мисли за теб. Много хубаво ми стана тогава. Ямно ще остана с него.Първоначално написано от NoMore
Щом си го хванала да забравиш стария, в скоро време ще ти омръзне. Колкото до това дали е ром, просто се замисли как мирише. Те си имат специфична миризма дори и веднага след баня.
Еми не, не съм го хванала, за да забравя стария. Все някога отново трябва да имам гадое отново. Не не мерише. Много хубаво си ухае.Първоначално написано от badsector
И съм вече почти 100% сигурна, че немога да го направя.
ауу как ме скастри..Първоначално написано от Luidgie
![]()
![]()
Щом се чувстваш толкова добре с него не би трябвало да има значение какъв е. Всеки би се позамислил на твое място, но щом ти е яко да си с него не виждам проблем. Има много мургави момчета, които не са роми. Кога станахте такива расисти, леле..
Ща кастрим я!Първоначално написано от ADMIRALKA14
Ти, франчуля - НАЙН!
Аз, франчуля - Гуууудд!![]()
Пръски мозък се сивеят
Мале... И кво , аз полудявам като видя момиче с готин тен. Тва не ме прави ромолюбец![]()
По темата - И да е ром , какво? Ще ти се смеят другите ли ? Не мисля! Щом ти харесва с него , продължавай на пред и престани с глупостите!
никой не те съди! и ще ти кажа аз как бих постъпила на твое място. изобщо нямаше и да се замисля дали е ром , или българин, или арабин ако щеш. за мен е важно човекът да е свестен , а по твоето описание този човек е такъв! нямаше да си давам зор с разни въпроси ама ром ли е, не е ли, ама ако е ром да го зарежа ли, камо ли да пускам някакви темички по форумите. и да ми се смеят другите, въобще тяхното мнение не ме засяга, ако го обичам и държа на него!
Ох, познавам много мургави момчета и нито един не е ром.
Кой знае един ден и двете можем да сме с франчуля.Първоначално написано от Luidgie
Няма да ме кастриш току виж сме станали семейни приятели.
![]()
![]()
![]()
Е аз не искам само франчуля... трябва да се опита от всичко, което е секси.![]()
![]()
![]()
Пръски мозък се сивеят
Аз имам слабост към италианците.Първоначално написано от Luidgie
![]()
Познавам много момчета и момичета, които са по-мургавички, но това не ги прави цигани. Дори и аз преди време бях с такова момче. Никога не съм си помисляла, че може да е циганин или нещо такова.![]()
nigga stole my bike
Ти сериозно ли?Първоначално написано от badsector
![]()
женско