.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 30 от общо 30
    Супер фен Аватара на Linns
    Град
    Милано
    И ти казваш, че нямаш нищо против ромите? О м г ..
    Негативното мислене спрямо ромите идва от това, че повечето са гнусни, подли, злобни, прости и т.н.. В какви филми се вкарваш? Той не се замисля дали е осиновен, тръгнала си ти да го мислиш.. Моя приятел също не е бял като мен ама и през ум не ми е минало, че може да е ром.. Откъде ги измисляте тия простотии не знам.. Дори да е такъв, той е мил и грижовен, какво още искаш.. В днешно време трудно ще намериш такова момче, а ти си тръгнала да го оставяш заради измислици.. Не го заслужаваш май..

А замисли ли се случайно дали проблема не е в теб? Дали не търсиш причина да го оставиш, а ?

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Цитирай Първоначално написано от ADMIRALKA14
    Цитирай Първоначално написано от Luidgie
    Е аз не искам само франчуля... трябва да се опита от всичко, което е секси.
    Аз имам слабост към италианците.
    Аз към англичаните и акцентът им... а колкото по екзотична е породата, толкова по-добре. (всмисъл да е смеска от няколко) А и шотландците...тези поличкии.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Повече от фен Аватара на NC
    Цитирай Първоначално написано от retrofan
    Какво значение има дали е ром или не? А и не всички по-мургави трябва задължително да са роми! Каквото и да решиш, гледай да не се влияеш от подобни глупости, а от това дали го харесваш и обичаш или не. Щом смяташ, че ще ти липсва, защо ти е да го оставяш, та дори и да е ром. По-добре вземете една бутилка ром да си я изпиете заедно.
    Аз казвам уиски

не мисля, че е важно какъв е... щом се чувстваш добре в компанията му..смело напред момичее

Голям фен
    ОМГ! Един чисто приятелски съвет .. КУПИ СИ КОЗА , която да доиш много помага в твоя случай ... -.-
    Или всичко или нищо .

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си