- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Какво мислите за тази серия?
Какво мислите за тази серия? Чух много хвалби ,но все не ми стиска да я пробвам .Ако някой е пробвал поне един продукт от нея,нека сподели впечатлението![]()
![]()
moderated by
cucko0
"...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
грехове на този свят…“
И аз съм и хвърлила око , но за сега не съм чувала никакви отзиви за нея.
... Живей с мечти, а не със спомени ...
Шампоанът е добър,а от спрей-балсамът не съм доволна,много ми слепва косата.
Спрей-балсамът е УНИКАЛЕН!!! Прави косата идеално мека и може да го използваш и на суха коса! Също харесвам и шампоана и маските. Моето мнение е,че всички продукти на Gliss , по специално на Schwarzkopf, са уникални!!!Който и продукт да си вземеш няма да сгрешиш!
Ако искаш да си щастлив - бъди!
Спреят за разресване е много добър.![]()
To infinity and beyond.
Преди малко се измих с балсама (много готино мирише). Гледам, че има два спрея- единият е балсам без отмиване, а другият?
Научих, че трябва винаги да се разделяш с тези, които обичаш с думи на любов. Може пък това да е последният път, когато се виждате.
Ползвала съм почти всички серии с изключение на лилавата,червената е тази ....Няма по-добра марка за моята коса ...Косата ми е тънка,финна направо,изисква много хидратиране ,на се чудя на тази серия да не би много да ми утежни косата ,че като чета тва ултимейт ии..Първоначално написано от AnnaBella
![]()
"...Казано е, че най-големите събития на света се творят в мозъка.
По същия начин в мозъка и единствено в мозъка възникват и най-големите
грехове на този свят…“
Спреят за разресване и шампоанът са супер.Вземи си ги няма да сгрешиш![]()
Като останалите им - не е много добра. Единствено ефект има от оранжевата, която и мирише добре, за разлика от всички останали.
Ползвала съм всички серии,без тази и съм супер доволна!Сигурно и тая ще е добра...скоро ще я пробвам и нея.![]()
And every time I scratch my nails down someone else's back I hope you feel it..
Първоначално написано от musS
Глис попринцип имат хубави продукти, мисля, да пробвам тази серия.
Не се притеснявай! Няма да ти я утежни, а напротив ще ти я направи толкова мека и лека....просто си го купи и няма да съжаляваш...нито я прави мазна. Аз съм ползвала този червения с розатаПървоначално написано от pisenceto90
![]()
Ако искаш да си щастлив - бъди!