- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Цвете на мъж?
Утре е първият учебен ден..аз съм заек и трябва да покажа уважението си към господина.Той ще ми е класен.Според вас да му подаря ли цвете и какво да е то?![]()
![]()
theo <333
Аз все още не знам дали ще съм с класна или класен .. ще купя цвете пък кфото стане .. и класен да е .. пак ще си получи цветето![]()
Вземи му цвете в саксия. Може да се кооперирате двама-трима човека.
Когато аз бях зайче му взех,обаче не знаех,че е господин.Научих там.![]()
Аз не бих взела, честно. Странно ми е да подарявам на мъж цвете..![]()
Първоначално написано от Force_bladeR
![]()
Иначе аз не бих подарила 1. защото е мъж и си е странно да му подарявам цветя2. Ти ще си за първа година с него тоест се предполага че не се познавате .
Аз бих подарила (ако изключим,че е мъж) примерно следващата година или по нататък когато вече се опознаете с него и той опознае класа ви .Просто трябва да си го заслужи. Иначе все едно да подариш цвете на един непознат.![]()
Според мен няма значение дали ще е мъж или жена. Цветето се подарява от уважение.![]()
Хризантеми
Обичам до гръдта ти да се сгуша
и пулсът ми със твоя да се слива,
сърцето ти как вика да послушам
и уморена тихо да заспивам.
уау .. много забавноПървоначално написано от sweetxstar
theo <333
Еми, вземи му бамбук ... Не се шегувам![]()
Някакво бяло цвете , или слънчоглед![]()
Аз мин, год не носих нищо,а и класната ми е такава отвратягааа - НИКАКВИ КИТКИ ЗА НЕЯ! Мога да и откъсна една тревичка в кварталната градинка![]()
![]()
ла-ла-ла
няма смисал от цветята според мен.... не знам....
awerw♥
9-ти клас ще съм, в ново даскало (заек) някфа госпожа ще ни е класна... даже и имато не им знамот къв зор пък да им подарявам цветя... 4 години ще се гледаме после bye bye ebi si maikata kuchko... ( към учител никво уважение
![]()
![]()
От осми клас съм с мъж класен и никога досега не съм му подарявала цвете. Ма той не е и искал.![]()
When you awaken in the morning’s hush
I am the swift uplifting rush
Of quiet birds in circling flight.
I am the soft starlight at night.
Do not stand at my grave and cry,
I am not there; I did not die.