- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасност
"Опасност" - Така би трябвало да се определя детето (бебето). Защо всички казват, че без презерватив е опасно ? Сякаш бебето е опасност за живота - Ето един цитат "" ? Разкрийте ми тази Голяма тайнаПървоначално написано от fenkaaa
![]()
asd
не бебето,а всички болести предавани по полов път .
Hostis Honori Invidia
Ок, за онази тема от която пратих цитата, жената каза, че приятелят й се е изследвал и е нямал болести, нито пък тя. Е тогава каква ще е опасността, освен спермата (забременяването>бебе) ?![]()
asd
Да,Първоначално написано от Cucko0
а и бебе в такава ранна възраст си е сериозна опасност и за живота на майката, и за бебето. Така че-опасно е без презерватив.
Първоначално написано от VUPROSAAA
asd
Да! Бебето е опасност в такава ранна възраст! Не четеш ли?Първоначално написано от VUPROSAAA
А ти не четеш ли на колко години са ?Първоначално написано от theeye770
![]()
asd
Чета. Продължава да е опасност. На 19-21 е твърде рано за деца, все пак хората може да искат да следват, тепърва започват живота си.Първоначално написано от VUPROSAAA
За всеки, който не иска деца секса без презерватив е опасност.
Точно бебето си е,и да опасност е,на такава въздраст.Никва радост няма да е нито на наще,нито на мене да имам бебе на 17-20
Брях,брях
Някои хора не искат деца и за тях е кофти и опасно да забременеят.
Бих разбрала майка ми , ако беше решила да ме абортира.
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На 19 години е опасно да родиш дете?! О, БОЖЕ!Първоначално написано от theeye770
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Не мисля,че говореше за физическа опасност.Щото такава просто няма.Просто на такава възраст е (ся ще ме прокълнат) до една степен разбиване на бъдещето.Или доста груба намеса в планове,живот,бъдеще,мечти, работи,неща...
Брях,брях
Ако си го искаш не е. Но повечето не искат деца на 18-19!Първоначално написано от Shturrrche88
Не, не...не говоря за искане или не искане...Първоначално написано от theeye770
Говоря за точните ти думи, че е опасно за живота на плода и майката, в такава КРЕХКА възраст...
Да,
а и бебе в такава ранна възраст си е сериозна опасност и за живота на майката, и за бебето. Така че-опасно е без презерватив.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Да, ОК - не е желателно за някои, но не е и опасно. На 19 организмът на жената е достатъчно развит, за да износи и роди дете.Първоначално написано от theeye770
Няма значение, пак е опасност.Бебето е опасност за тези, които не го искат. Опасност да им обърне животите с главата надолу. Опасност да им провали следването. Опасност да им затрудни финансите. И на 19 и на 25 и на 30 ако не искаш бебе забременяването и секса без презерватив си е опасност.Първоначално написано от kremen4eto
Аз съм на 20 (почти 21) и от 3 седмици си имам момченце. Да ми е живо и здраво милото. Мисля ,че от това по голямо щастие няма. Когато двама се обичат и имат възможностите , увереността ,че може да се справят , благоволението и подкерапата на роднините мисля ,че едва тогава са готови за това и няма проблеми да си родят детенце.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
За кое си съгласна? Че една бременност на 20 години е опасна за живота на майката и бебето, или че е проблем, когато е нежелана?Първоначално написано от annonimnna
Мхм. Аз за това не смятам, че една бременност може да бъде опасна (в такъв случай), а може да е проблем.Първоначално написано от annonimnna
И разграничавам двете понятия, за разлика от theeye770, за това и те попитах.
А като не?-опасност.Първоначално написано от SEXTRAVAGANTE
Темата,че няма смисъл-няма
Брях,брях
ОпасностПървоначално написано от Zarity
ПроблемСъществително нарицателно име, женски род,
Възможност да се случи нещо лошо.
РискСъществително нарицателно име, мъжки род,
(разг.) негативно явление (в отклонение от нормата)
Не можете да кажете, че една бременност е опасност. Самото съществително нарицателно име не подхожда на случая.Рискът се отнася до отклонението от един или повече резултати на едно или повече бъдещи събития от тяхната очаквана стойност. Технически, стойността на тези резултати може да е позитивна или негативна. Положителния риск се разглежда като възможност, а при общата употреба на думата риск се фокусира само върху потенциалната вреда (загуба на позитивни резултати), която може да възникне от бъдещо събитие
Да, една бременност може да е проблем, но може да е опасна, единствено ако самата бременност е рискова.