.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Тема: Опасност

Цитирай Първоначално написано от Gerityyy08
    Цитирай Първоначално написано от Cucko0
    не бебето,а всички болести предавани по полов път .
    Глупости.. всички се страхуват от бебето..
    I Love YOU baby

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Че е проблем, когато е нежелана.
    Не виждам защо да е опасна за живота. Толкова много момичета са родили на 20 години
    Мхм. Аз за това не смятам, че една бременност може да бъде опасна (в такъв случай), а може да е проблем.
    И разграничавам двете понятия, за разлика от theeye770, за това и те попитах.
    Както искаш го наричай- проблем, риск, края на света. За мене една бременност Е опасност. Както и за повечето 18-20 годишни. Опасност да ни провали плановете и живота. Не мисля, че има смисъл от този спор.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от annonimnna
    Че е проблем, когато е нежелана.
    Не виждам защо да е опасна за живота. Толкова много момичета са родили на 20 години
    Мхм. Аз за това не смятам, че една бременност може да бъде опасна (в такъв случай), а може да е проблем.
    И разграничавам двете понятия, за разлика от theeye770, за това и те попитах.
    Както искаш го наричай- проблем, риск, края на света. За мене една бременност Е опасност. Както и за повечето 18-20 годишни. Опасност да ни провали плановете и живота. Не мисля, че има смисъл от този спор.
    М...аз не споря, а си говоря (пиша) съвсем нормално.
    Ще ти разбие плановете, да. Но въпросната "опасност" не е виновна, че не правиш безопасен секс...
    В рекламите на кондоми, обикновено се опоменава "предпазва от болести, предавани по полов път и бременност" (в най-опростения вариант го казвам)...безопасен е сексът, когато е с предпазни мерки, като презервативите, които пазят от болести (защото те са опасни) и бременност (която е нежелана)...никъде не пише, че предпазват от разбиване на планове....

Както и да е, аз те разбрах, просто не смятам думата за правилно поставена в контекста на въпроса.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Съгласен с щурче. Сексът не е безпричинен. Точно с него създаваш поколение. Ако не искаш "опасност", не го прави ! Точно това ми е чудното. Защо да е опасност, щом като ти си се навил да го правиш това нещо. Господ не ни е създал за едното удоволствие, а за "грижа, бебе, поколение" и т.н. !
    asd

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VUPROSAAA
    Съгласен с щурче. Сексът не е безпричинен. Точно с него създаваш поколение. Ако не искаш "опасност", не го прави ! Точно това ми е чудното. Защо да е опасност, щом като ти си се навил да го правиш това нещо. Господ не ни е създал за едното удоволствие, а за "грижа, бебе, поколение" и т.н. !
    Хората не сме създадени животни за разплод! За това са създадени предпазните мерки. Не случайно се казва безопасен секс.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Да. Има опасност от бременност, а не опасна бременност ( в случая)....

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Ами, то ако не сме създадени за разплод, Господ щеше да ни направи мъже и да се задоволяваме с уреди по твоята логика ?
    asd

Цитирай Първоначално написано от theeye770
    Цитирай Първоначално написано от VUPROSAAA
    Хората не сме създадени животни за разплод! За това са създадени предпазните мерки. Не случайно се казва безопасен секс.
    Никой не знае защо сме създадени. Може пък именно да сме животни за разплод. Предпазните средства са измислени дълго след като сме започнали със секса ... защото някой някъде е решил, че има по-важни неща преди бебето, но може би няма.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си