- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Опасност
Глупости.. всички се страхуват от бебето..Първоначално написано от Gerityyy08
![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Както искаш го наричай- проблем, риск, края на света. За мене една бременност Е опасност. Както и за повечето 18-20 годишни. Опасност да ни провали плановете и живота. Не мисля, че има смисъл от този спор.Първоначално написано от Shturrrche88
М...аз не споря, а си говоря (пиша) съвсем нормално.Първоначално написано от theeye770
Ще ти разбие плановете, да. Но въпросната "опасност" не е виновна, че не правиш безопасен секс...
В рекламите на кондоми, обикновено се опоменава "предпазва от болести, предавани по полов път и бременност" (в най-опростения вариант го казвам)...безопасен е сексът, когато е с предпазни мерки, като презервативите, които пазят от болести (защото те са опасни) и бременност (която е нежелана)...никъде не пише, че предпазват от разбиване на планове....
Както и да е, аз те разбрах, просто не смятам думата за правилно поставена в контекста на въпроса.
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Съгласен с щурче. Сексът не е безпричинен. Точно с него създаваш поколение. Ако не искаш "опасност", не го прави ! Точно това ми е чудното. Защо да е опасност, щом като ти си се навил да го правиш това нещо. Господ не ни е създал за едното удоволствие, а за "грижа, бебе, поколение" и т.н. !![]()
asd
Хората не сме създадени животни за разплод! За това са създадени предпазните мерки. Не случайно се казва безопасен секс.Първоначално написано от VUPROSAAA
Да. Има опасност от бременност, а не опасна бременност ( в случая)....
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Ами, то ако не сме създадени за разплод, Господ щеше да ни направи мъже и да се задоволяваме с уреди по твоята логика ?![]()
asd
Никой не знае защо сме създадени. Може пък именно да сме животни за разплод. Предпазните средства са измислени дълго след като сме започнали със секса ... защото някой някъде е решил, че има по-важни неща преди бебето, но може би няма.Първоначално написано от theeye770
![]()