.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10
    Голям фен Аватара на babyy123

приятелка :|

Здрвейте,всички! Преди две години се запознах с едно момичe и всеки ден бяхме заедно ,споделяхме си всичко,подкрепяхме се и аз страшно много се привързах към нея. Купувах и без повод подаръци,когато тя беше болна и готвих,спах в тях от страх да не и стане нещо през нощта, не ходих на урока си отново заради нея.Просто я обожaвах и я имах за най-добра приятелка. Когато почнaхме училище тя се запозна с две момичета, започна да излиза с тях и нещата се промениха.. когато я виках да излизаме тя ми отговаряше ,че е с тях и не иска,писах и тя не ми отговаряше,зънях и не си вдигаше телфона.Започнаха да се наричат сестри,двете момичета си извадиха ключ за апартамента и направиха си гривни с буквите от имената си . А моята" най-добра приятелка" ме забрави.Сега ме вика да сме заедно само когато е сама в тях (има лоши спомени) или когато няма с кого да излезе

какво да правя?? Много ми е мъчно,че нищо не е както преди

Мега фен Аватара на SonataArctica
    Говори с нея.

Мега фен Аватара на gummybear
    използва те .. това не е приятелка

theo <333

Голям фен Аватара на ysmivka
    Може и преди да ти е била приятелка, но в момента /според мен/ не бих я нарекла така. Явно е забравила всичко, което сте преживели заедно, какво си направила за нея и т.н. .. Поговори с нея попитай я защо те игнорира когато е с тях, а те търси когато ги няма, дали изобщо иска да сте приятелки или те използва само.
    Животът си е мой и не се нуждая от учители как да го живея!!!

Супер фен Аватара на Tiin
    Град
    Пловдив
    Изпозва те.... Не и се вързвай!

Град
    in Middletown.. ^^
    на такива мър*и хич не им се вързвай..за нея си просто поредното забавлениЕ^..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Супер фен Аватара на Runaway11
    Защо не й кажеш това...от отговорът й ще разбереш що за човек е

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Не й разрешавай да те използва повече. Не ти е била никаква приятелка , щом веднага те е забравила и за*бала за другите. Игнорираш я и си продължаваш живота без нея.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Голям фен Аватара на InloveAgain
    Град
    in Wonderland .. (:
    Със сигурност ти е мъчно,но не бъди с хора,които само се възползват от теб.Сигурна съм,че има много хора,които биха оценили постъпките,които ти си направила за нея.Но тя явно не е такава .Затова недей,не ходи след нея.Покажи и ,че не си на повикване,когато няма с кого да излиза,нейн проблем.

Супер фен Аватара на badsector
    Вероятно просто те използва, но има вероятност и да правят секс заедно, затова да са се привързали толкова.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си