.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26

Протриване?

Здравейте съфорумци,
    Имам малък проблем който ми се е случвал и друг път, но толкова сериозно до сега та искам да разбера дали си мисля правилно или наистина трябва да се притеснявам. Наскоро правих много див секс със приятелката си около 6-7 часа (да спомена, че не бях правил секс поне 1 месец) на другия ден като се прибрах ми се бяха появили някакви бели пъпчици (като гнойни пъпчици обаче като ги търна с нокът и това бялото се маха) както и да е и друг път са се появявали след секс, но не толкова много станаха ранички заздравяха вече почти, но днес когато отидох да го мия, когато го забелих видях 2 ранички по кожата която обвива главата и отдолу на главата имах още нещо като раничка стои все едно ми се е обелела малко кожичка.... Та какво да правя това от протриване ли ми се е получило или от нещо друго сексът беше без презерватив... Ако е от протриване ще съм много благодарен ако някой ми каже кремче за ускоряване на заздравяването
    PS. Мисля да се мажа със крем Здраве, винаги ми е помагал

Благодаря ви предварително !

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Отиди на лекар, защото не ми звучи като безопасно протриване.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Случвало ми се е и друг път като махнем случая с раничката там по вътрешната част на кожата

Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Именно за това трябва да отидеш на лекар.

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    София
    Абе ти иди на лекар, да не се окаже голям проблемът. Не зе знае какво е, особено щом си бил без презерватив.

Леле защо ме плашите така е хора На какъв лекар трябва да отида ? Ще може ли да ми кажете

Град
    Венеролог или уролог...

Ама то не стой баш като рана ами просто кожата там е леко по-зачервена и е по-чувствителна на допир :S

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Сигурен ли си, че приятелката ти не е пренасител на някоя венерическа болест?

Еми да, доста пъти сме спали и презерватив до сега не сме ползвали... Заедно сме 8 месеца вече. Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук... Аз си мисля, че може да е станало така, защото накрая вече не беше много добре овлажнена и ми подраска на 1-2 пъти

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от st3fch0
    Еми да, доста пъти сме спали и презерватив до сега не сме ползвали... Заедно сме 8 месеца вече. Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук... Аз си мисля, че може да е станало така, защото накрая вече не беше много добре овлажнена и ми подраска на 1-2 пъти
    Протрил си се значи. Ако искаш пробвай със крем здраве, щом и друг път ти е помагал, но до 2 дена ако не видиш поне малко подобрение, най-добре иди на лекар, за да не стане работата дебела.

И аз мисля така да направя :P Ще се мажа по 2-3 пъти дневно в продължение на 2 дена ако няма ефект отивам на лекар вече :Р

Град
    Ам, вие хубаво правите секс без презерватив (колко е "хубаво" не знам), ама в крайна сметка никога не е невъзможно да ти предаде някоя болест или гъбички...

Не, не са гъбички... Симптомите за тях ги няма.

Град
    Давам предположения, не ти поставям диагнози.
    Това го може лекар, който въпреки крем "Здраве" ти препоръчвам да посетиш възможно най-скоро, защото ако е инфекция или венерическа болест, може да се разпространи да не е особено приятно после лечението й.
    Така, че не си намирай оправдания да не посетиш лекар.

Супер фен Аватара на badsector
    Нищо ти няма. Просто си се протрил. И на мен ми се получава след яко ръгане. Обикновено минава за два дена, но сигурно си попрекалил повечко и ще ти е необходим още ден-два.

Re: Протриване?

6-7 часа !

Ами да не казвам голяма дума ама виждам някакво подобрение... Апък за това, че сме правели 6-7 часа просто не знам к'во ми стана Не искаше да пада и се възползвах

Значи ще мине

Супер фен Аватара на badsector
    ...Не искаше да пада и се възползвах
    Случва се. Особено на пресноебци.

Леле защо ме плашите така е хора На какъв лекар трябва да отида ? Ще може ли да ми кажете
    ходи на генеколог

Супер фен Аватара на Me4encety
    Лекар.

Цитирай Първоначално написано от mitkooo0
    Ако започна да водя полов живот ще ми спре ли разтежа , като цяло (пенис , вискочина ..) ?? на 14 съм
    Цитирай Първоначално написано от theeye770
    ще ти спре на тебе..мозъчната дейност... кви са тия глупости?!

Фен Аватара на Sirius
    Град
    Sf
    Направихме тая пауза от 1 месец без секс, защото не бях тук...
    От къде знаеш кво е правила докато те е нямало.
    "If you look like an idiot it's probably punk. "

Имаш спин.

Имаш спин.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си