- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- НЕЩО ЗА РАСТЕЖ ??
Мисля,че не трябва да се присняваш за височината си,вече си имаш достатъчно други проблеми (най-добре ще се впишеш в някоя психиартия)
Трудно
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
какво да ям ? ;; правя коремни преси и лицеви опори ; разтягане .. играя баскетбол .. плувам ,
За хапчета не знам, за инжекции можеш да си вземеш синтетичен растежен хормон. Първо трябва да ходиш при лекар и той да ти постави някаква диагноза, че ти се налага да прибягваш до този "медикамент", след това ще ти изпише рецепта. Лошото е, че е много скъп.Първоначално написано от paulwalker1234
омг.. какав тоя разтежен хормон бе.. 16 годиишен...слушай сега, хормона е много скъп, аз ти предлагам да се запишеш в някоя психиатрична болница, много по евтино ще ти излезе на месец, а като те гледам, може да платиш за целогодишно, и ще ти е от полза
хората му казаха че си е до ген, той човека пак иска вълшебни хапчета да му паднат от небето ...
... най-добре според мен е да се захванеш със спорта, а не да питаш по форумите каква инджекция да си завреш отзад.
Не помня, да съм те питал.. Абе малоумник иди се гръмни някъде .. майка ти да еба тъпа курво селска
Всяка псувня която каза, намаля височината която достигнеш с 1 сантиметър![]()
+1Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
Оле, оле..... ;дд и 5 метра да станеш пак ще си останеш тъп като ръб на кръгла маса...Първоначално написано от paulwalker1234
![]()
Тъпа е майка ти, че те е родила !
Жалко, че в България няма смъртно наказание за такива изроди
Щеше да си първия
прости мангали .. какво да се прави ;|
откъде циганин като тебе ще намери кинти за растежен хормон![]()
тряа замъкнеш цял боинг 747 на вторични баси![]()
ТИХО че и ти ставаш смешен
рофлллллллллллллл
Аре лека от мен, МАНГАЛИ..че утре съм на училище
Само не давай да ти набутат моркови в гъза![]()
Може да носиш токчета\
/
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Абе, оставете го пича да си вре колкото моркова в гъза пожелае, той ше си пати после,а не ние...като настоява да взима хормон, взимай бе...;д кой те спира..
Между другото морковите съдържат каротин, който в тялото се превръща във витамин А и според даскалката ни по биология ще пораснеш от това![]()
Та като ти дават моркови взимай ги, без значение дали орално или анално![]()
Първоначално написано от TheManTheLegend
![]()
![]()
![]()
![]()
Не е важно, колко си висок и не мисля, че съм нисък! Lil Wayne 1.65 ; Justin Bieber 1.70 ; Lionel Messi 1.69, да броя ли още ? Исках някакви съвети, а вие... пълни селяндури само плюете .. ПРОСТ НАРОД
вече не искам нищо !Не ви ли писна само да се подигравате със хората ? МАЙККААА ВИ ДА ЕБА .. кой знае какви сте грозни ;(
Е 1.70 добре си,може и да растеш.Иначе кисело и прясно мляко,сирене,волейбол,баск тбол.За хапчета освен витамини и хормон на растежа нз.