- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- НЕЩО ЗА РАСТЕЖ ??
Момче не ни обяснявай колко сме прости,ами се погледни в огледалото и разбери ти колко си прост.Пиша ти го с големи и червени буквички,та дано разбереш,че ти нищо не може да направиш:
ВИСОЧИНАТА ОПИРА ДО ГЕН
Ключ?
Още съм на 16 години бе .. Родителите ми са високи ! Не е само до ген , брат ми е висок 1.93 ;
А това,че родителите ти са високи,какво е бе пич? Как се нарича ?Просто приеми,че нищо не може да правиш,освен да чакаш..
С чакане абсолютно нищо не става ! Aйде пийс сега![]()
Ще пиша след 5 месеца![]()
В които ще качаш..Нищо не можеш да направиш..Все едно да се пробваш да се криеш от смъртта (мен )![]()
Не можеш
![]()
ПАК ЩЕ ГОВОРИМ .. АРЕ БЯГАЙ ОТ ТУКА
Той пича явно ще пита докато не му дадем отговор, който на него му харесва, а не квато е истината![]()
paulwalker1234, като отказваш да приемеш квото ти се казва, щото не ти харесва, що питаш изобщо ?
Мдааа, по-висок си от Лил Уейн и си колкото JB , фул респект бро![]()
Първоначално написано от machoka
neeDaBosSПървоначално написано от dirtyyy
Е,че как,все пак говорим за ВЕЛИКИЯТ Justin Beeber ! RESPECT,BRO!!!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ДА, ниски са, Нали са много известни и харесвани ХАХАХ Ще си останеш грозен HUXAUHXUHA
че е по ВЕЛИК от ТЕБ
Мене поне ме гледат с респект непознатите щото съм 190 и съм близо 100кг а тебе като те видят 170 56кг не ги ебе ако ще да те блъснат на земята![]()
абе няма нищо.. това си е мой проблем.![]()
Хаха,те не са известни заради височината си,бе бро..Колко прост може да е един човек..Ама не се притеснявай,сигурно още си на 11-12 години,щом следиш и justin beeber колко е висок,представям си.. Надяваме се,че до някоя година ще ти влезне малко мозък :]
хАХА абе момчето прави хубави песни
Аз не съм гледал как се бъзикат с ръста му, гледам само тука как се базикат с тебе![]()
хилав олигофрен
The last time when we shook our hands I saw the fire in your eyes ! Rest In Peace
На тоя повече от 13 години и 150см. не му давам![]()
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."