- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- У дома
- Какво би направил/а ако(игричка)
Ами то заглавието си подсказва каква е темата-първият пита какво би направил вторият,втория отговаря и пита третия и т.н.
Какво би направил/а ако те затворят в една стая и ти пускат музика само на Джъстин Бийбър ?
Ще изключа тонколоните![]()
Какво би направил/а ако разбереш, че си изхарчил парите си за целия месец.Като имаш на предвид, че все още е 5 Февруари
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ще се гръмна![]()
![]()
Какво би направил/а ако срещнеш джъстиин биибър
Ще се обадя на една съученичка, огромен фен му е..
Какво би направил/а ако някой те удари със стол в главата?
Най-вероятно ще припадна, но скоро след това ще се свестя, за да мога да му го върна на гадното............Първоначално написано от jump897
![]()
Какво ще направиш, ако ти кажат, че ти остават 24 часа живот?
Зависи дали съм си го заслужила.Но предполагам,че ще отвърна.
Какво би направил/а,ако родителите ти ти кажат,че ще си имаш братче/сестриче?
Ще им кажа - Ама вие още правители го![]()
Какво би направил/а ако разбереш, че майкати ти е обрала банка
Живота е рисуване без гума за триене...
МОМЧЕ СЪМ !
Ще се зарадвам,че е направила нещо полезно![]()
Кво ще направиш,ако гаджето ти изневерява с майка ти/баща ти![]()
Ами просто ще седя и ще гледам гузните им, виновни физиономии ..
Какво би направил/а, ако разбереш, че името ти всъщност е Парцалка Концистюманчович?![]()
Love is everything!
ми моментално си го сменям у фейсбукиту
Какво би направил/а ако си пиян на мотика и изтърсиш на всички хора, с които сте се почерпили най-съкровените си тайни?
If you're leaving close the door.
I'm not expecting people anymore.
Hear me grieving, I'm lying on the floor.
Whether I'm drunk or dead I really ain't too sure.
I'm a blind man, I'm a blind man and my world is pale.
When a blind man cries, Lord, you know there ain't no sadder tale.
Ще се покрия за около месец и няма да се виждам с никой от тях, щото ще съм изтърсил бая неща, които не е трябвалоПървоначално написано от ecstazy
... ако след като отидеш до тоалетна по голяма нужда и тъкмо преди да пуснеш водата си изпуснеш златния ланец и той падне вътре в тоалетната?![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Нищо.... ако след като отидеш до тоалетна по голяма нужда и тъкмо преди да пуснеш водата си изпуснеш златния ланец и той падне вътре в тоалетната?![]()
Пускам водата и си излизам.
Няма да бъркам у кенефа я...![]()
Айде 1 психологичен въпрос...
Представиси,че си в една стая.
3авързан си с въжета.
Ножа е на крачка от теб,но ти си вързан.
И трябва да измислиш как да го земеш,зада се освободиш.
Помисли как ще го сториш?
И след като си се освободил,имаш 2 избора.
И при двата вариянта трябва да излезеш по-най-бързият начин,защото има бомба,която след 10мин.ще гръмне.Но преди това трябва да избереш едно от следните 2 неща:имаш време само едно от нещата да напарвиш,виждаш,че един твой приятел и той е завързан,обръщаш се и виждаш куфарче в,което има 1милион.
КОЕ ще направиш?Ще освободиш приятелят си и заедно ще избягате?Или ще се саблъзниш от сумата в куфарчето,ще я земеш,заслепен от парите и с идята какво можеш да направиш с тези пари,ще земеш куфарчето,ще оставиш приятелят си ,и ще избягаш?
Като имаш предвид бомбата,която ще гръмне.
Ще се опитам да направя и двете неща-първо ще освободя приятеля ми,след това тичам към куфарчето-ако бомбата гръмне,здраве да е (е,не за мен).Пък и без това,при другия вариант,ако се измъкна сама с куфарчето с 1 милион вътре,сигурно тия,които са ме завързали,ще дойдат да си го търсят,така че..
![]()
Kaкво ще направиш,ако майка ти се прибере с новината,че има нова работа в друг град и трябва незабавно да заминете?
Ами,ако работата и е по-добра и скъпо платена няма и да се замисляПървоначално написано от Colouring
![]()
Айде следващият въпрос..
Спечелил си голяма печалба от тото,какво ще направиш с нея?
Ще си купя всичко необходимо,което искам останалото ще дам на роднини и приятели в нуджа
Какво ще направиш,ако намериш на земята голям плик с бял прах вътре ?![]()
Бих го подминала? Или ако знам, че са наркотици - директно в коша.
Какво ще направиш ако любимият/любимата ти изпълнител/група има концерт в твоя град, но ти си наказан да не излизаш за седмица? (Без такива не ме наказват, все едно че са:Д)
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
О ще избягам от дома,за да видя "Slipknot".И тей ли иначе съм наказан,дали ще бъдат 1 или 2 седмици ми е все едно.
Какво ще направиш ако имаш изпит по математика,а не си учил/а?
ще избягам от час![]()
Какво ще направиш,ако видиш гаджето си с друг/а?
X.O.X.O :]
Ще направя така,че да се сети,че съм го видяла и да се почувства гадно и неудобно пред мене.Първоначално написано от sladkatafenka78
Страх ли те е да не останеш самотен/самотна някога?
Като ти гледам аватара,това ми напомни на един филм за върколак дет не се страхува от нищо,само от самотата.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Иначе,да страх ме е от самотата.Обаче едва ли някога ще остана сам.
![]()
Какво ще направиш,ако си сам/а в гората и там видиш глутница вълци?
Пускам си плейъра на телефона. Четх някаква статила, че бягали от метъл :ДД
Какво ще направиш ако не те пуснат на рожден ден на близък приятел?
If ya don’t give a shit ya getcha’ hellyeah
Throwin’ fists in the pit ya getcha’ hellyeah
Think you’re fuckin’ with this well hell no.
Balls, volume, strength getcha come on
[quote="ludiqtzubar96"][quote="VaMpiRKaTaaa"]Ще ги захапя един по един за гушатаПървоначално написано от sladkatafenka78
като достойна вампирка.
Пречи ли ти да флиртуваш,дори и да имаш гадже?
Няма шанс,защото живея сама и излизам,когато си поискам.Първоначално написано от DesireToFire
Но,ако живеех с тях и не ме пуснеха,щях да избягам и пак да отида.
---->Имаш ли истински приятели?
[quote="VaMpiRKaTaaa"][quote="ludiqtzubar96"]Да,просто не се чувствам комфортно.Първоначално написано от VaMpiRKaTaaa
Какво ще направиш ако разбереш,че след като си бил/а на купон толкова си се напил/а,че си се оженил/омъжила без да разбереш?