.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 27

Нормално ли е ??

На 12 съм ( декември правя 13 ) вчера ми дойде за пръв път!Но съм чувала ,че трябва да е много кръв.Не чак цялата да изтече ,но поне една превръзка да се напълни!Не го очаквах и като отидох в тоалетната видях петно г/д 5 см. кръв и това беше.Днес не ми е идвало.Нормално ли е да е толкова малко?

Първо - честито ! Второ - да напълно е нормално, и при мен беше така.. Споко...На мен ми дойде на 11 и половина...Няма повод за притеснения По-нататък ще ти тече повече, в началото винаги е малко..Поне при моите приятелки беше така....
    I came to win, to fly...Get ready for it, get ready for it. I came to win !!

http://24.media.tumblr.com/tumblr_lq...6o2_r1_250.gif

Мега фен Аватара на Anichkaxxwee
    Град
    Бургас
    Честито .. И да нормално е
    Ако обичаш някой, заради красотата му, не е любов, а желание!! Ако обичаш някой, заради интелигентността му, не е любов, а възхищение!! Ако обичаш някой, защото е богат, не е любов, а интерес!! Ако обичаш някой и не знаеш защо... това е любов... трябва да знаеш да обичаш без да губиш нищо в замяна...

Благодаря Ви Ам аз сега ходих до тоалетна и видях ,че сега е доста.

1-во честито
    2-ро да нормално е
    и 3-то гадно, че е утре 15 и ще се притесняваш дали си се изцапала и т.н.

Град
    Rousse.

Нормално е.

Напълно нормално.

Супер фен Аватара на badsector
    В началото дори може да не ти идва всеки месец. Споко, като порастнеш, ще се регулират нещата и ще влязат в някакви релси. Но има годинки до тогава.

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Кво викат честито, все едно има рожден ден
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Голям фен
    Така се казва ,защото вече е зряла ! Нормално е спокойно и аз бях така и ми дойде на твоята възраст . Препоръчвам ти утре да си с по-добра превръзка (например на олуис нощните) . Сега сигурно ще пуснеш тема как да кажеш на майка си и на баща си .. Аз като ми дойде беше през деня и мама се прибира и ми казва : Кво праи неска ? и аз : Станах , ядох , сменявах си превръзките , спах и излизах при което тя седи и ме гледа като овца на магистрала
    Или всичко или нищо .

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Дойде ми на 11 години и 10 месеца. От мен изтичаха реки цели 10 дни с родилни мъки.

При всеки е различно. По-добре питай майка си. Все пак имаш нейното тяло.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Супер фен Аватара на cookie_master
    Нормално е
    МОМИЧЕ!

Мега фен Аватара на xoxi
    Напълно нормално е.
    Сигурно ще ти е нередовен първите 1-2 години, може да пропускаш цели месеци и т.н.
    На всички момичета им тече различно, както ти казаха, разпитай майка си, има голяма вероятно да ви е еднакъв цикъла по продължителност и количество. Може да ти тече по много, да боли и да трае по 6-7 дни, а може и малко да тече, да не усещаш и за 3 дни да ти минава.
    Сменяй си често превръзките, не чакай да се напои цялата, защото не е хигиенично и може да доведе до ред инфекции.
    И спря да се върти за миг земята..

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    В началото е нормално всичко. Да ти тече много, да ти тече слабо, един ден да има много, на другия да няма нищо, да е 3 дена, да е 10 дена.
    С възрастта нещата се регулират (но, не при всички жени)...
    Препоръчвам ти и аз наистина, утре по-добре се подсигури с нощна превръзка през деня, защото не знаеш как ще е, и си носи в чантичката още 1-2 превръзки за всеки случай. И ги сменяй често (на 2-3 часа, ако ти тече по-силно през час)

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Супер фен Аватара на dPa3HuTeJl
    Град
    Silent hill.
    Не,не е нормално.
    “Gravitation cannot be held responsible for people falling in love. How on earth can you explain in terms of chemistry and physics so important a biological phenomenon as first love? Put your hand on a stove for a minute and it seems like an hour. Sit with that special girl for an hour and it seems like a minute. That's relativity.”
    -Albert Einstein

Супер фен Аватара на ccdesigns
    Цитирай Първоначално написано от vakanciqta
    Така се казва ,защото вече е зряла !
    Mчи кък. Напрао презряла!
    "Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."

Супер фен Аватара на danibebi
    Град
    България
    Разбира се, че е нормално. Отначало цикълът ти ще е нередовен..винаги е така.

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Защо реши, че ВИНАГИ е така?

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Нормално е ! Честито !
    Цветослав Радков

anonymous708973
    Guest
    Като ти дойде единият ден, не ти идва и на другия.
    Споко, нормално е нещата да са ... ненормални.

(баси акъла, дето давам.)

Голям фен Аватара на gugenceto2
    Честито!Нормално е!Обикновено се препоръчва след като ти дойде да отидеш на гинеколог но това не е задължително.

Град
    Видин
    Нормално е! На мен ми дойде на 11 и половина. една година не ми бе6е нормален а сега съм на 13 и е точен. Така 4е не се притеснявай 4е е малко при всеки е разли4но

Град
    Пловдив
    На мен пък ми дойде на 14 и половина. Ха, ебЪти якото.
    И при мен в началото беше малко, ама сегааааааааааа
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    еми нормално е разбира се, ти кво искаш да има един литар ли
    awerw

Мега фен Аватара на fenkaaa
    Цитирай Първоначално написано от danibebi
    Ами да ти кажа не ВИНАГИ е така.При мен си беше редовен.. и какво,сигурно съм няква объркана

По темата: да нормално е и честито

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си