- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- ПРОБЛЕМ!!
здравейте, аз съм момче на 14год. и имам следния въпрос:
1 ден докато се пребирахме от училище с един приятел, се заговорихме за едно момче от класа, който бие чекии всеки ден, тогава моя приятел ми каза, че познавал един приятел, който по същия начин биел всеки ден чекии, и когато пораснал нямал сперма, смисъл биел, биел чекии, но нямал сперма. Това доста ме стресна, след като и аз биех всеки ден, но просто не си казвахИ от тогава намалих мастурбирането. Въпросът ми и е възможо ли е това, което казва фр-то да е истина?
![]()
![]()
![]()
![]()
Да, разбира се, че ще ти спре спермата.
За това се прави секс веднъж в седмицата, а чекия се бие на два месеца веднъж, като превантивна мярка...![]()
![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Що, ти малоумен ли си?Първоначално написано от ToOoNiCe
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Първоначално написано от Shturrrche88
+
Да, обаче ако нарушиш тези нормативи може да ти спре спермата или да ти окапят топките..А за последствията върху развитието ти като пълноценен човек да не говорим
![]()
![]()
мх..ще ти свърши резервоара с сперма ,ама спокойно даваш 300лв. и ти го презареждат![]()
Hostis Honori Invidia
Шел пак ли имат промоцияПървоначално написано от Cucko0
![]()
http://www.sibir.bg/blog/_sara_/?blo...le&artID=60067
Прочети цялата статия. Дано ти помогне.![]()
Първоначално написано от Shturrrche88
Ахахахахахахахах не, не мога!!!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
След неговия коментар се замислих, че може и да е.Първоначално написано от Shturrrche88
По темата - веднага престани с чикиите! Може да си докараш куп здравословни проблеми! Неслучайно Бог го забранява!
Оле , ти си луд как ще биеш чекии. Не си хвърляй така семето гьотере. Ще ти трябва. Старците затова не могат да правят секс.
Татко: Харчиш пари най- безразборно. Мисли за бъдещето момче , ние няма да сме вечни.
Мислиш ли ,че цял живот ще те издържаме с майка ти ?
Аз: Ами не......ще ме издържате докато ме поемат децата.
Аз като си бия чикии, после си събирам спермата и си я гълтам.Логично, един път попаднала в тялото, тя да бъде преработена и да достигне отново до тестисите.Така винаги имам сперма.![]()
Здрасти!здравейте
Слушам.аз съм момче на 14год. и имам следния въпрос
Страхотна тема за разговор!1 ден докато се пребирахме от училище с един приятел, се заговорихме за едно момче от класа, който бие чекии всеки ден
На тоя колко му е коефициента на интелигентност?тогава моя приятел ми каза, че познавал един приятел, който по същия начин биел всеки ден чекии, и когато пораснал нямал спермa
Разбрахме, споко.смисъл биел, биел чекии, но нямал сперма
Щот си тъп, за тва те е стреснало.Това доста ме стресна
И?след като и аз биех всеки ден, но просто не си казвах
Що?И от тогава намалих мастурбирането.
100%Въпросът ми и е възможо ли е това, което казва фр-то да е истина?
"Не е важно другите да те мислят за идиот, важното е ти да се мислиш за идиот."
Иска да ти каже, че трябва и ти да го правиш ако искаш да се развиваш правилноПървоначално написано от FeelMyPain
![]()
Шел ли ?! Не,не СПЕРМойлПървоначално написано от Shturrrche88
мисля,че темата е приключена вече .
Hostis Honori Invidia