И аз се притеснявам доста.Примерно от притеснение не мога да говоря високо и ясно преди учителите или съучениците ми.Но не се притеснявам да ме изпитват на дъската за някакви задачи.Ако госпожата по БЕЛ ме попита някакъв въпрос във които аз трябва да дам мойто мнение се притеснявам,а ако ме пита въпрос които се отговаря накратко без проблем го казвам примерно ДА ,НЕ, еи такива подобни кратки отговори.Когато ми задава въпрос които изисква моито мнение аз си мисля че нз нищо по-него и си мисля че ако почна да разказвам нещо ще се излагам и ще ми се смеят , лицето ми става червено и ми става малко жега,и за да отлагам неизбежното отговорям че не знам нищо по-въпроса.Донякъде това притеснение се дължи от това че не чувам много нормално и заради това има много неща за които се срамувам.Мисля че на мен ми липсва смелост а и на ТЕБ също така и САМОЧУВСТВИЕ .Не мога да си представя как ще направя БАЛ и когато се оженя ,сигурно ще се излагамм адски много .Мисля че тези хора които се притесняват като ТЕБ и мен са виновни хората около нас защото на притеснителните хора им е нужна подкрепа във всичко ,мисля че се сещаш какво искам да кажа .