.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Тема: хелп

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм

хелп

С приятелката ми правим редовен секс с презервативи..обаче от 2-3 седмици се оплаква от болки в корема(до сега е нямала такива) и също и става лошо еи теи смисъл без причина тоя месец трябваше да и дойде на 14 а и дойде на 9 но все пак и дойде кажете има ли вероятност да е бременна...?

не съм гледал дали имам грешки и не сам слагал запетаики и др такива..просто ми кажете какво смятате дали има лоши новини или не

мерси
    Като откача, откачам!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Вика му се ''тест за бременност''.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    Цитирай Първоначално написано от Extremescream
    Вика му се ''тест за бременност''.
    Мда така е аз и казах за всеки случеи да си направи.. а тя ми каза щом ми е дошло няма да има проблеми...но аз се притеснявам от това че я боли теи корема и че и става лошо просто така...
    Като откача, откачам!

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    И други думи знам: лекари, примерно.
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    няма да отиде 100% а и вапроса ми е друг не да ми казваш къде да ходи и аз тва го знам
    Като откача, откачам!

Супер фен Аватара на Zarity
    Град
    Шумен...
    Вирус,грип? Да й става лошо не е само симптом на бременност.
    Нали каза,че го правите с презерватив?Не се е късал?Дошло й е?Тогава,как го виждаш тва бебе от нищото.
    Брях,брях

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Ние хубаво можем да предполагаме, ама може и да грешим.
    Ако не иска на лекар, ми да я боли корема, щом е твърдоглава.

Guest
    Да ти приличаме на тест за бременност или лекар?
    Да отиде на лекар може да е хванала някакъв вирус.. лелеее плющите се като зайци ама като стане дума за тест или за лекар бягате и се криете

Фен Аватара на vasko9933
    Град
    Близко съм
    ми тва за презервативите...не съм проверявал дали е скъсан или не, точно от тва са тревожа..но се пак и дойде смисъл няма как да е бременна щом и е дошло въпреки че и е подранило ?!...?!
    Като откача, откачам!

С тея болки май силничко си я бил и ръчкал

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    ми тва за презервативите...не съм проверявал дали е скъсан или не, точно от тва са тревожа..но се пак и дойде смисъл няма как да е бременна щом и е дошло въпреки че и е подранило ?!...?!
    Ами цикъла е променливо нещо. Веднъж закъснява, веднъж подранява. Хубаво е да го разберете това. И следващия път си проверявайте презервативите!
    Приятелката ти сигурно е болна, заведи я на НОРМАЛЕН лекар.

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    Щом и е дошло и течението е нормално, не е бременна. Но за болките в корема е добре да отиде при личният си лекар.

Супер фен Аватара на cookie_master
    Не е бременна,сигурно просто е болна
    МОМИЧЕ!

Град
    Пловдив
    Корема може да я боли, защото й е дошло.
    А за това, че й става лошо, нека иде на лекар. Може да е настинка, вирус. Щом й е дошло, к'ва бременност?
    Дишай-бебе няма.. Ама вирус може и да е хванала.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

Добре сега, това момиче на колко е? до сега не я ли е боляло преди да и дойде. Цикълът се влияе и от сезоните, и от грип ако има, от стрес също. Щом я болят яйчниците значи е настинала нещо + и е дошло. Да отиде при личния да покаже къде я боли и така. Не е бременна и следващия път по-нежно и внимателно във всяко отношение.

И не съществува дума "теи" има "тъй".

Мега фен Аватара на gandalfepi4
    добре дошъл в чудесния свят на жените - странни болки в главата, странни болки в корема, странна раздразнителност, странна разчуственост, страннен апетит, флуктуации на цикъла и тн и тн и тн

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    Цитирай Първоначално написано от MedSestrata
    Добре сега, това момиче на колко е? до сега не я ли е боляло преди да и дойде. Цикълът се влияе и от сезоните, и от грип ако има, от стрес също. Щом я болят яйчниците значи е настинала нещо + и е дошло. Да отиде при личния да покаже къде я боли и така. Не е бременна и следващия път по-нежно и внимателно във всяко отношение.

Аз не разбрах къде конкретно споменава, че я болят яйчниците, щото корем е разтегливо понятие.

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Купете си количка.Чавето се задава :P :P

Супер фен Аватара на Shturrrche88
    Град
    Давай надолу по Рожен, плетох рими, вдигах вежда, май е време вече да си ходя във Надежда...
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Аз не разбрах къде конкретно споменава, че я болят яйчниците, щото корем е разтегливо понятие.
    Толкова разтегливо, че не веднъж е писано "имам болки в яйчниците", и отдолу коментар "е, нормално е да те боли СТОМАХА"...щото те нали яйчниците са в стомаха. Пък разлика между корем и яйчници явно няма...

И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!

Град
    Разград

Re: хелп

Цитирай Първоначално написано от vasko9933
    С приятелката ми правим редовен секс с презервативи..

Щом го правите с 2 или повече , какво се притесняваш ?
    - Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
    Not the expression, no, literally give an arm for?
    When they know they're your heart and you know you were their armour
    And you will destroy anyone who would try to harm 'em -

EMINEM

-old account: nikolaeww

xpuct0wa

Guest
    Цитирай Първоначално написано от gandalfepi4
    добре дошъл в чудесния свят на жените - странни болки в главата, странни болки в корема, странна раздразнителност, странна разчуственост, страннен апетит, флуктуации на цикъла и тн и тн и тн
    +1

Цитирай Първоначално написано от Shturrrche88
    Цитирай Първоначално написано от kalpazanka

Толкова разтегливо, че не веднъж е писано "имам болки в яйчниците", и отдолу коментар "е, нормално е да те боли СТОМАХА"...щото те нали яйчниците са в стомаха. Пък разлика между корем и яйчници явно няма...
    Стомах и корем има коренна разлика, обеснявам на момчето, защото явно момичето не е казало, болят ме яйчниците, а боли ме корема.

Ако я боли долу под корема-това са яйчниците, ако е около пъпа- нещо с чревния тракт..

Супер фен Аватара на ThisIsMe
    Щом се пазите и кондом не се е късал, за каква бременност се съмняваш?
    Момичето вероятно има здравословен проблем.Да отиде на лекар!

Да отива на лекар момичето

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си