- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Здравни проблеми и болести
- Ще остана без крайници.....
здрасти,хора! Ами, ако сте чели предните две мой теми занаете, че си счупих ръката и че ще ходя на ски... Та по-креативните от въс сигурно се сещат, че сняг+ски е равно на размекнат гипс и затова ми сложиха нещо като ултра твърда мрежа, която е водоустойчива и т.н.....
Понеже доктора беше адски готинми показа ножиците с които после се маха това чудо и.....
Май тогава умрях от страх и умирам всеки път като си ги помисляте са дълги 75 сантиметра и са дебели,така че да се хванат с две ръце и да напъваш с всичка сила....
Аз не виждам как първо такова нещо ще влезе под толкова стегнат "гипс" и второ ...как ще се докосне до мен![]()
Успокоете ме ....![]()
sometimes we![]()
to hide![]()
sometimes we![]()
to hide
Спокойно.![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
ей човек ти сериозно ли ве ? На един приятел му бяха сложили подобно нещо ,ама на него му го рязаха с нещо като флекс![]()
![]()
![]()
Мислиш ли ,че докторите са маймуни ,хванали инструмента? вярно има и такива ама моля ти се-медицината не е шега и не вземат всекви льольовци .Като те е страх сама си го махни ,пфффф.![]()
+1Първоначално написано от britzy
![]()
ASL - 22 M PLOVDIV
# # #
Първоначално написано от momchence_89
Аз.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!