.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 29

Французинът ме отряза

Здравейте…тази година бях на лагер и там се запознах с едно момче (французин за жалост)..Всъщност запознахме се по мноого смешен начин, но това е друга тема..Запознахме се точно последната вечер преди да си заминат..снимахме се и си говорихме съвсем малко. Когато се прибрах първата ми работа беше да го намеря във фейсбук…и когато видях, че имам 5 покани и че той ми е пратил една от тях, хипер много се зарадвах..Още първата вечер си писахме и така цялата седмица, но най-хубавото беше, че той винаги ми пишеше първи и аз бях просто на седмото небе. Разбира се, разказах на всички за него и те казваха, че започвам да се влюбвам, но аз все отричах..може би не исках да си го призная не знам, може би защото знаех, че нямам никакви шансове и затова се страхувах..Е, той е от Франция все пак..и снощи за последно му писах, така ме отряза, че направо сърцето ми се сви, дори се разплаках…не знам…Моля ви дайте ми съвет как да престана да мисля за него МОЛЯ ВИ…

Липсва описателно заглавие.
    kalpazanka

То ако имаше начин да спреш да мислиш за някого,щеше да е чудесно. Но няма... Единственото, което ти остава е да се успокояваш, че може би така е по-добре.Все пак ти си в България, а той във Франция... А много малко връзки понасят разстоянието. Щеше да ти е много по-трудно да го забравиш ако и двамата бяхте българи
    Знам, че не ти помагам много, но друго не знам какво да ти кажа

Мега фен Аватара на Chacho
    Надяваше се да ви купи къща до Айфеловата кула ли? По-добре е така. Ще срещаш и още момчета.
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Супер фен Аватара на elysunny
    няма с кво да ти помогна, сори

Супер фен Аватара на ADMIRALKA14
    Град
    На границата между реалността и непостижимото!
    Може да е клише ама..."С времето болката отшумява"
    "As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley

Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Ако някой ми беше казал, че жена ми и любовницата ще се засекат в тийнпроблем, щях да загина от смях. Сега малко се понааках ;(

да, може би наистина "С времето болката отшумява"..Всички ми повтаряха, че трябваше да го оставя още в началото и, да не се занимавам с него, защотот после ще страдам..ама нямаше кой да слуша

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    За жалост няма бутон "забрави", който можеш да натискаш винаги, когато си наранена (колко банална дума само). Ако не се самонавиваш и си вложиш енергията в нещо полезно, ще преодолееш всичко по-бързо.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами ще ти бъде лесно да го забравиш,защото няма да го виждаш и нещата няма да са много по - различни от преди.. Само дето вече няма да си пишете и няма да разказваш на приятелите си за него. Повярвай ми,нямаше да стане нищо.. така е много по - добрее ;пп

Супер фен Аватара на LeprikonA
    мдаа, изчерпва се с думичка ВРЕМЕ.
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Въпрос дали, ако се бяхте опознали по друг начин би се влюбила. В скайп е едно, а иначе друго. И тази безнадежност в разстоянието, което ви дели дава още една щипка пиперливост на чувствата ти.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Мега фен Аватара на DragonLady
    Град
    Варна
    България - Франция ....
    Забрави за тоя, дори и чувствата да са взаимни, е връзка без бъдеще.

Град
    in Middletown.. ^^
    Като за начало, опитай се да си намериш хоби, което до известна степен ще те разсея..Радвай се че ви делят доста километри един от друг..
    Liar Liar, don't cry on my shoulder ...

Супер фен Аватара на badsector
    Като начало приеми факта, че ти го обичаш, защото искаш да го обичаш (или просто да обичаш някой, който и да е, стига да изглежда невероятно романтично). Престани да си фантазираш и приеми реалността.

Супер фен Аватара на NambyPamby
    ^ мхм. Не е хубаво да съсредоточаваш толкова вниманието си към нещо подобно. Като толкова имаш желание да даряваш любов на някого и да получаваш същото в замяна - купуваш си някаква животинка/птичка и се грижиш за нея.

Супер фен Аватара на badsector
    Цитирай Първоначално написано от NambyPamby
    ...купуваш си някаква животинка/птичка и се грижиш за нея.
    Много добра идея. Не се бях сетил. \/

Супер фен Аватара на tanch3t093
    Цитирай Първоначално написано от blind3
    То ако имаше начин да спреш да мислиш за някого,щеше да е чудесно. Но няма...
    Абсолютно ...
    So baby don't feel no pain just smile back <3
    Eminem - When i'm gone.mp3 *
    ПАДНА ЛИ - СТАВАМ, СТАНА ЛИ - ПРОДЪЛЖАВАМ, ПРОДЪЛЖА ЛИ - НЕ СПИРАМ!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Надяваше се да ви купи къща до Айфеловата кула ли? По-добре е така. Ще срещаш и още момчета.
    Определено

Супер фен Аватара на balu4ka
    Град
    V.T
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota
    Въпрос дали, ако се бяхте опознали по друг начин би се влюбила. В скайп е едно, а иначе друго. И тази безнадежност в разстоянието, което ви дели дава още една щипка пиперливост на чувствата ти.

Така той е спрял безнадеждно трупащите се надежди.Бъди му благодарна (:
    Защото когато затворя очи, виждам само теб...

http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)

Мега фен Аватара на NomNomNom
    Ойото каза , че когато момиче мастурбира на определено момче , то знае, че момичето се пипа на него и може да се отврати и отдръпне, защото усеща напрежението между вас и първата му реакция е да избяга .
    Кофти мацка ..
    Ти мастурбирала ли си на него?

А от мен - омг, какво си се занимавала с него, няма ли някакви други момчета тук .
    Девет кули дзидини,
    девет враке железни.
    Никой немой да отоври
    да прерила, ей ей...

Зад високи дзидини
    девет темни одаи
    едно сърце те люби
    заплетено, ей, ей...

Супер фен Аватара на someonerandom
    Добре де по дяволите,какво очаквате от момчета от на майната си?То не беше Германия,Англия,Франция...н що лошо да си ги харесвате и да ви е кеф през почивката,обаче не е много далече от ума,че реално няма как да стане нещо,а и като се има предвид,че всъщност нямаш никакъв контакт с него,ако проявиш малко воля и не му гледаш снимките във фейсбук на всеки 2 минути,до 1 седмица /почти/ няма да ти пука за него,а до 1 месец ще си хлътнала по някой друг.
    When I get sad, I stop being sad and be awesome instead

Повече от фен
    Да те отреже французин си е бая обида

не бе сериозно, може би, не познаваш толквоа французи - отвратителни са, мазни, мислят само как да наебат нещо и се държат като някви путки... наистина тва е един от най-противните народи, които съществуват - особено мъжете им... не ти трябва!!!
    Don't Take Life Too Seriously, You'll Never Get Out Alive!

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от DiabolicalSoul
    Да те отреже французин си е бая обида

не бе сериозно, може би, не познаваш толквоа французи - отвратителни са, мазни, мислят само как да наебат нещо и се държат като някви п****... наистина тва е един от най-противните народи, които съществуват - особено мъжете им... не ти трябва!!!
    Колко време си прекарал/а във Франция?

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Аз мога да кажа, че по-големи кавалери не съм виждала.

Да! Странят от останалите хора. Като всички западни народи са доста студени и не така топли като нас, но когато ги поздравиш и видят приветливо отношение ти отвръщат със същото.
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

защо те отряза ли ... защото сама си си отговорила, той е от Франция, ти от БГ .. нямате бъдеще!

Мега фен Аватара на therichbitch
    Град
    Sofia
    Те са националисти, какво очакваш?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си