.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 31

Рожденния му ден наближава ..

Приятеля ми има рожден ден в началото на октомври и нямам никаква идея за подарък .. ще прави 22 години и е на тема мотори .. няма как да му взема нещо свързано с интереса му, за това искам помощ.За моя рожден ден ми взе голяма плюшена играчка, но ще е тъпо да му взема и аз ( понеже се наричаме миещи мечки много исках да му подаря такава плюшена, но никъде не намирам ) Моля ви дайте съвет за нещо по интересно.. Благодаря предварително

Супер фен Аватара на onestar
    Град
    На границата между живота и смъртта
    Няк'ва готина черна блузка с разни надписи или нещо друго малко по-... по-по, така че да му пасва на мотора.
    Ще се изкефи, стига да му "заковеш" добре стила.

For you
    Skillet - Never Surrender
    I miss you...

"Когато бях 5-годишен майка ми ми каза, че щастието е ключът към живота. Когато отидох на училище ме попитаха какъв искам да стана, като порасна, написах "щастлив". Те ми казаха, че не съм разбрал задачата, а аз им казах, че те не разбират живота"... Джон Ленън

Съблечи се гола и отиди при него без да знае

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Снимай се по бельо на някой мотор и сложи снимката в рамка. Това може да е част от подаръка. За сега е единственото, което ми хрумна като идея, свързана с мотора.

Повече от фен Аватара на Evterpa
    Град
    somewhere beyond the visible
    Замисли се какво случайно ти е споменал, че иска, и влез в ролята на златна рибка.

Мега фен Аватара на sapphire5
    Град
    някъде там...
    Цитирай Първоначално написано от XTREMEFREERIDE
    Снимай се по бельо на някой мотор и сложи снимката в рамка.
    е тва е...
    awerw

Цитирай Първоначално написано от Evterpa
    Замисли се какво случайно ти е споменал, че иска, и влез в ролята на златна рибка.
    Преди да наближи толкова рд-то си мислех много неща, за който ми е казвал, ама сега не се сещам и за едно ..

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Взимаш някое еротично бельо като рокерка и му правиш стриптийз. Ще му вземеш акъла. Няма да има по-добра изненада. Повярвай ми! Опит
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Цитирай Първоначално написано от sapphire5
    Снимай се по бельо на някой мотор и сложи снимката в рамка.
    е тва е...
    На неговия мотор няма кога и кой да ме снима.. иначе е добро като идея.

Супер фен Аватара на djipsito
    Тва да се снима на мотор е добра идея. Само не разбирам за кво трябва подаръка все да включва разгологъзеци. Може да стане чудесна снимка дори момичето да е облечено в готина рокля и да заголва закачливо баджак. Все пак пича не си е хванал плеймейтка за гадже...

Като допълнение можеш и да... не знам, ако обича шоколад, примерно, поръчай да ти направят шоколадова фигурка- мотор. Подаряваш му го и го оставяш да си мисли, че е само тва и после му даваш снимката.

Или ако си падате по такива неща, няква торта пак с формата на мотор и яжте от телата си ;р

Друго не ми щукна.
    Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Ами не знам дали е подходящо,но може да му подариш плочка с името му.. Ще му пасва на стила според мен ;дд

Цитирай Първоначално написано от JuStElly
    Ами не знам дали е подходящо,но може да му подариш плочка с името му.. Ще му пасва на стила според мен ;дд

Аз подарих на приятеля ми такава плочка за 18я му рожден ден, но не с цялото име, ами на галено (IF). Но да те предупредя, ако ще вземаш такава и е с родиево покритие - не трябва да се мокри. Прецаква се и с нищо не може да се изчисти...
    Иначе това със снимката е доста добра идея и не е казано, че трябва да си по бельо. По-разголена версия можеш да му покажеш по-късно като допълнителен подарък.
    Също така някой пръстен може да му хареса. Не говоря за сребърен или златен. Има едни от неръждаема стомана, може изчистени, може и с разни завъртулки по него, въпрос на вкус.

Няма смисъл да му подаряваш дрехи или козметика- той си има или ако има нужда, ще си купи каквото пожелае!
    Аз ще ти кажа един подарък, който всеки мъж ще хареса !
    Купуваш една сметана , която се пръска, казваш че си му направила торта - т.е. ти ще си тортата !!!!

Супер фен Аватара на badsector
    Стандартното - завързваш се някъде и му казваш да прави с теб каквото си поиска.

Голям фен Аватара на BuBzzz
    Снимай се по бельо на някой мотор и сложи снимката в рамка. Това може да е част от подаръка. За сега е единственото, което ми хрумна като идея, свързана с мотора.
    Оле супер подарък

BuBy

За Свети Валентин му подарих снимка, предложете нещо което ще му остане за спомен. Тези с сметаната и т.н. могат да са към подаръка

http://www.motormaniak.com/%D0%BF%D1...l?currency=BGN

протектор за врат
    ограничава ъгъла , под който може да се извие вратът при падане
    малко грозно седи , ама едно такова можеше да спаси живота на един приятел.

не беше много подходящо да го казвам това ама...

Диск с хубава музика, на която може да се прави секс?

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

anonymous708973
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от endzeit
    http://www.motormaniak.com/%D0%BF%D1%80%D0%BE%D1%82%D0%B5%D0%BA%D1%82%D0%BE%D 1%80-%D0%B7%D0%B0-%D0%B2%D1%80%D0%B0%D1%82-p-1305.html?currency=BGN

протектор за врат
    ограничава ъгъла , под който може да се извие вратът при падане
    малко грозно седи , ама едно такова можеше да спаси живота на един приятел.

не беше много подходящо да го казвам това ама...
    Супер идея!

Вземи му нещо което да може да го носи постоянно и да му напомня за тебе !

Хах, ми и моят приятел има сега края на октомври рожден ден .. и той прави 22 .. поразпитвам го .. водя го по магазините , уж да видя дали заглежда нещо .. накрая той се усети ,че се опитвам да измъкна някаква информация за подарък .. ма не иска и не иска подарък ..
    Пробвай и ти така , макар че знаеш какви са мъжете на тема пазаруване?!
    Може да поразпиташ и приятелите му ако си близка с тях
    Beat me, hate me
    You can never break me
    Will me, thrill me
    You can never kill me
    Chew me, sue me
    Everybody do me
    Kick me hike me
    Dont you black or
    white me!

Цитирай Първоначално написано от Kockoooo
    Вземи му нещо което да може да го носи постоянно и да му напомня за тебе !

И аз това искам, но не ми идва какво точно да бъде. А за магазините няма проблем, той обича да обикаля, но и на мен проблема ми е, че веднага ще се досети

Направи си татус с неговото име

Някой ден сърцето ми ще се превърне в камък. Откъснат от света ще тлея в своя замък и няма да крещя да вия до забрава, когато разбера че някой ме предава. Ще бъда властелин на самотата своя и може би дори ще избера покоя пред хаоса на любовта. Някой ден, но не сега..

Град
    Пловдив
    На мен това със сметаната най-много ми хареса.
    Секси е това, което им показвам след като ги спечеля с личността си.

anonymous708973
    Guest
    Само аз ли мисля, че цялото това нещо със самопредлагането на рождения му ден (ако е единственият "подарък") просто замаскира тоталното непознаване на човека?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си