- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- крем 'Здраве'
Цялото лице ли да си мажа или само необходимият участък и мога ли да спя с него или да го махна преди да си легна?
Става въпрос за този против кожни раздразнения и цинков оксид.
![]()
Аз си мажа само проблемните участъци. Можеш да спиш с него, но има вероятност да омажеш цялата възглавница и чаршафитеМожеш да си вземеш Здраве лека формула, по-лек е от оригиналния и уж е със същите свойства. Но не очаквай да прави вълшебства този крем.
Мазала съм си цялото лице на тънък слой. И на сутринта само в някои участъци е имало остатъци. Мия се с бебешки сапун и съм готова.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
НИКЪВ САПУНПървоначално написано от LadyV
Благодаря за отговорите, а на тънък слой или по-плътен да го слагам или няма значение?
Сутрин се мия. И бебешкия омекотява кожата и е много нежен с нея, особено на лицето.Първоначално написано от KeremidkaTuhleva
![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Както прецениш... според мен няма смисъл да се маже много плътен слой.Първоначално написано от Djuff
според мен по- добре си вземи леката формула
DoKaTo pOgLedNe6 NaZaD,Ve4e Vsi4Ko E OtMinaLO...DokaTo NapRaVi6 PyRvaTa Kra4kA, Ve4e E VreMe Za PosLedNaTa...DokaTo Se NAy4i6 Da OBi4a6,LiuBovTa Ve4e Si E Oti6La...
На мен този крем ми се отразява вълшебно на кожата, а другите, които досега съм пробвала(те наистина са доста, на различни марки), изобщо не помагат, а дори задълбочават моментния проблем. Откакто го ползвам нямам проблеми с кожата.
МОМИЧЕ СЪМ!!!
От къде и колко струва ?Първоначално написано от annonimnna
![]()
Не можеш да изтриеш човек от мислите си, когато сърцето ти не го пуска ..!!
Страхотно е това кремче, и аз го препоръчвам.Първоначално написано от CupcakeMonster
![]()
To infinity and beyond.