- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Тайният кръг / The Secret Circle
Ето промо за следващия епизод http://www.youtube.com/watch?v=kaTkRC6T2Os - Очаквам го с нетърпениее![]()
![]()
Е стига де, и те лииии?![]()
![]()
![]()
Аз мислех че само Дневниците на вампира...
Женско съм! Пикая клекнала...
Личностите като нея винаги са сами.И в живота си е така.Първоначално написано от HotLife
Иначе най-накрая разчупиха тая захаросана Барби.Пак не ме кефи,че ще се върти сериала върху поредното русо клише,но все пак - има лъч светлина и интересни персонажи.Поне не са плоски повечето,има хляб за развитие.
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
И аз одеве изгледах серията. Стана ми много интересно,когато главатаря на ловците каза на Джейк,че Каси не е единствената Блекуел в кръга...чудя се,кой друг може да е...![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
може да е самият Джейк.. все пак и майка му и баща му умряха при пожара, малко странно се получи, а и не виждам кой друг може да е.. възможно е и Адам да е син на Амелия и да го е изоставила при бащата.. или пък Мелиса, чийто родители не сме виждали ;д не знам защо, ама Фей и Даяна ги изключвам, ама накрая може точно някоя от тях 2-те да се окаже..Първоначално написано от kukli4kata001
100% е Фей, защото нали загатнаха че майка и си е падала по Блекуел...
Женско съм! Пикая клекнала...
Аз само на късмет загатвам.Не съм сигурна,но Джейк не изглеждаше изненадан като главатаря му каза,че Каси не е единтвената.Фей и Мелиса са добри предположения,а Джейк го изключваме,той даже не е от кръга. Обаче Джейк се опитва да унищожи Каси,но също не харесва й Адам,към Фей няма никви симпатии дори и "по работа".Възможностите остават Адам(заради Амелия и тн) и Мелиса.
Поне според мен е така,обаче може и различно да излезне..чак Януари ще се разбере![]()
She was both wise and stupid in the way that when life got hard she didn’t work through her problems; she just danced in her underwear alone in her room until they went away.
Мдам,и аз съм на същото мнение.Което значи ЙЕЙ за феновете ѝПървоначално написано от naksdy
![]()
Бях хиляди пъти Жулиета.
Само че накрая не умирах.
Милост ли?Проклятие е,Боже,
че след любовта оставаш жива
Много ми хареса 9ти епизод.. малко ми стана тъжно като Джейк беше на оная яхта(незнам какво беше ;д) ии с Каси как се гледаха ; ((
♥♥Stefan&Elena♥♥ STELENA IS CLEARLY THE BEST. ♥
И точно защото го загатнаха стана прекалено елементарно да е тя, целта беше зрителя да го повярва и накрая да се окаже някой съвсем различен и за когото не подозираме.Първоначално написано от naksdy
Не знам дали съм ви казвала, но още май месец като се разбра, че създателите на Дневниците ще правят нов сериал и като почнаха новините направихме страница за него http://www.facebook.com/SecretCircleBG Пускаме снимки, видео, преведени интервюта и спойлери![]()
mokka, страничките ви са невероятни1 Браво! Понякога те са единствената причина да влизам в Клюкарника...![]()
Иначе за епизода - добър беше, но честно казано до последно се надявах да не успеят да спасят Каси и да оставят интригата какво ще се случи с нея за след почивката... Мисля си за Даяна и Фей - някоя от тях да е... Джейк не вярвам да е, защото той почти не е от кръга, Адам също ми се струва малко вероятен тъй като на него му е писано да е с Каси - ако беше той едва ли ще правят някакви кръвосмешенияПоне така си мисля... Мелиса... да, има вариант да е тя ама някак не ми се вярва. Даяна или Фей остават като някак клоня повече към Даяна, не знам защо...
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!