.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 17 от общо 17
    Голям фен Аватара на DesSsi

Според вас ?

Мислите ли, че може да се запали любов у някого? Смисъл просто сте приятели и казвате на дадения човек, че имате далеч по различни чувства от приятелство ? Случвало ли ви се е ?
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Малко не схваюам. Питаш общо или имаш конкретно нещо?
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Голям фен Аватара на DesSsi
    ами добре конкретно - с това момче преди доста време никак не се понасяхме но в последната година станахме мн добри приятели и си споделяхме всичко и аз започнах да изпитвам някаква доста голяма симпатия към него ии нз искам да му кажа но се притеснявам да не ме отблъсне само и само заради приятелството ни
    Съдбата помага на смелите !

Супер фен Аватара на Luidgie
    Град
    На този глупав свят, заспал.
    Т.е. не си сигурна в неговите чувства? Можеш да му кажеш и да рискуваш приятелството. Или да поизчакаш малко и да си по-сигурна в това, което изпитваш. Все пак ако се окаже временно объркване, ще е тъпо да си рискуваш приятелството.
    "Слънце грее, птички пеят
    Пръски мозък се сивеят
    В полето сред житата някому стърчат краката
    Спи детенце, спи си сладко
    взрив побърка твоя татко... "

Супер фен Аватара на djipsito
    За пореден път.... Един от двамата почне ли да изпитва нещо повече от приятелство към другия, вече няма "приятелство" в онзи смисъл на думата.

И да кажеш и да не кажеш, нещата се усещат. Да го кажеш на приятел е стряскащо, да му го покажеш, предполагам още повече. Риск печели, риск губи.

Не действай изведнъж и не говори. Показвай му го постепенно и гледай как реагира. По тва ще разбереш. А ако повдигне въпроса го обсъдете и квото стане.

Цитирай Първоначално написано от antifashionshit
    всеки може да придаде какъвто смисъл желае на живота си, за да направи по-поносимо това, че колкото повече мислиш, толкова по-малко смисъл и посока намираш.

Голям фен
    Бях в подобна ситуация казах на момчето каквото испитвам а той (ЕВАЛАТА!!) ми каза ,че не ме харесва . Ето и разговора :
    Аз-Обичам те мамка му ..
    Той - Няма смисъл разбираш ли , и аз те обичам ти си ми като сестра .. При което станахме още по-добри приятели и си помагаме повече но той си ми каза как седят нещата .. Ддз пробвай :}
    Или всичко или нищо .

Супер фен Аватара на elysunny
    поизчакай малко.

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Границата между любовта и омразата е много тънка.

Защо не му пратиш анонимно писмо с точните думи, които би му казала и виж реакцията му?
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от ledenakrasota

Защо не му пратиш анонимно писмо с точните думи, които би му казала и виж реакцията му?

Това беше най-ужасният съвет,който съм чувала...

Мега фен Аватара на Chacho
    Вкарай малко физическа близост и до седмица, седмица и нещо ще те е награбил.

И ползвайте презервативи!
    Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.

Голям фен Аватара на JuStElly
    Цитирай Първоначално написано от Chacho
    Вкарай малко физическа близост и до седмица, седмица и нещо ще те е награбил.

И ползвайте презервативи!

Хаххахаха +1 !!!

Мега фен Аватара на XTREMEFREERIDE
    Град
    My own world
    Риск печели, риск губи. Според мен е напълно възможно.

Голям фен Аватара на crowberry
    Град
    седмият облак, в ляво..

НЕ прави това!!!

Според мен, изчакай. Виж, дали ти самата имаш исатински чувства и му проучи реакциите, че ако вземеш да му кажаш да знаеш как ще реагира. Когато си сигурна му кажи. Ако не е някой за*ник, нищо няма да ви стане на приятелството.
    Where'd you go?
    I miss you so.
    Seems like it's been forever,
    since you've been gone.
    Please come back home...

Мега фен Аватара на xoxi

Re: Според вас ?

Цитирай Първоначално написано от DesSsi
    Мислите ли, че може да се запали любов у някого? Смисъл просто сте приятели и казвате на дадения човек, че имате далеч по различни чувства от приятелство ? Случвало ли ви се е ?
    Интимна любов между истински приятели не мога да си представя да е възможна. Моите приятели ги приемам като братя и сестри. Няма шанс да ги почувствам по друг начин.
    Но виж.. Ако сме само познати, не мисля, че има проблем. Демек познаваме се от известно време, говорили сме си и т.н. Възможно е да се "запалят" някакви чувства.
    А дали може да се запали или по-скоро предизвика любов в някого, не знам. На мен, когато някой ми каже, че ме харесва, започвам да гледам с други очи на него и въобще се пренастройвам като цяло. И ако ми харесва това, което виждам е възможно да проявя някакъв интерес.
    И спря да се върти за миг земята..

anonymous708973
    Guest

(

Недей да даваш повече акъли, щото е трагично.
    Първо, границата между любовта и омразата е по-голяма отколкото разстоянието между Земята и Слънцето.

И второ, това с анонимното писмо до направих в 5 клас. Авторката едва ли е на 11-12 години.

Супер фен Аватара на leadyflame

Супер фен Аватара на LeprikonA
    Цитирай Първоначално написано от PinkPan7her

(

Недей да даваш повече акъли, щото е трагично.
    определено!

иначе - следи реакциите му, ако се приближаваш (физически) повече към него и едва ли не намекваш. така би могла да разбереш дали му е приятно и ако не видиш желания резултат да се отдръпнеш и пак да сте си приятели (колкото можете да бъдете, щом имаш чувства де).
    "Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си