- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Според вас ?
Мислите ли, че може да се запали любов у някого? Смисъл просто сте приятели и казвате на дадения човек, че имате далеч по различни чувства от приятелство ? Случвало ли ви се е ?
Съдбата помага на смелите !
Малко не схваюам. Питаш общо или имаш конкретно нещо?
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
ами добре конкретно - с това момче преди доста време никак не се понасяхме но в последната година станахме мн добри приятели и си споделяхме всичко и аз започнах да изпитвам някаква доста голяма симпатия към него ии нз искам да му кажа но се притеснявам да не ме отблъсне само и само заради приятелството ни
Съдбата помага на смелите !
Т.е. не си сигурна в неговите чувства? Можеш да му кажеш и да рискуваш приятелството. Или да поизчакаш малко и да си по-сигурна в това, което изпитваш. Все пак ако се окаже временно объркване, ще е тъпо да си рискуваш приятелството.
"Слънце грее, птички пеят
Пръски мозък се сивеят
В полето сред житата някому стърчат краката
Спи детенце, спи си сладко
взрив побърка твоя татко... "
За пореден път.... Един от двамата почне ли да изпитва нещо повече от приятелство към другия, вече няма "приятелство" в онзи смисъл на думата.
И да кажеш и да не кажеш, нещата се усещат. Да го кажеш на приятел е стряскащо, да му го покажеш, предполагам още повече. Риск печели, риск губи.
Не действай изведнъж и не говори. Показвай му го постепенно и гледай как реагира. По тва ще разбереш. А ако повдигне въпроса го обсъдете и квото стане.
![]()
Първоначално написано от antifashionshit
Бях в подобна ситуация казах на момчето каквото испитвам а той (ЕВАЛАТА!!) ми каза ,че не ме харесва . Ето и разговора :
Аз-Обичам те мамка му ..
Той - Няма смисъл разбираш ли , и аз те обичам ти си ми като сестра .. При което станахме още по-добри приятели и си помагаме повече но той си ми каза как седят нещата .. Ддз пробвай :}
Или всичко или нищо .
Границата между любовта и омразата е много тънка.![]()
Защо не му пратиш анонимно писмо с точните думи, които би му казала и виж реакцията му?![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Първоначално написано от ledenakrasota
Това беше най-ужасният съвет,който съм чувала...
Вкарай малко физическа близост и до седмица, седмица и нещо ще те е награбил.
И ползвайте презервативи!
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Риск печели, риск губи. Според мен е напълно възможно.
НЕ прави това!!!Първоначално написано от ledenakrasota
Според мен, изчакай. Виж, дали ти самата имаш исатински чувства и му проучи реакциите, че ако вземеш да му кажаш да знаеш как ще реагира. Когато си сигурна му кажи. Ако не е някой за*ник, нищо няма да ви стане на приятелството.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Интимна любов между истински приятели не мога да си представя да е възможна. Моите приятели ги приемам като братя и сестри. Няма шанс да ги почувствам по друг начин.Първоначално написано от DesSsi
Но виж.. Ако сме само познати, не мисля, че има проблем. Демек познаваме се от известно време, говорили сме си и т.н. Възможно е да се "запалят" някакви чувства.
А дали може да се запали или по-скоро предизвика любов в някого, не знам. На мен, когато някой ми каже, че ме харесва, започвам да гледам с други очи на него и въобще се пренастройвам като цяло. И ако ми харесва това, което виждам е възможно да проявя някакъв интерес.
И спря да се върти за миг земята..
(Първоначално написано от ledenakrasota
Недей да даваш повече акъли, щото е трагично.
Първо, границата между любовта и омразата е по-голяма отколкото разстоянието между Земята и Слънцето.
И второ, това с анонимното писмо до направих в 5 клас. Авторката едва ли е на 11-12 години.
определено!Първоначално написано от PinkPan7her
иначе - следи реакциите му, ако се приближаваш (физически) повече към него и едва ли не намекваш. така би могла да разбереш дали му е приятно и ако не видиш желания резултат да се отдръпнеш и пак да сте си приятели (колкото можете да бъдете, щом имаш чувства де).
"Ако можех да изляза оттук, щях да си позволя да бъда луда,защото всички са луди, а най-лошите луди са онези, които не знаят, че са такива,защото само изпълняват нарежданията на другите."