- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Едно добро дело от страна на Мтел ;D
видехте ли тва, удължават 5% отстъпка за фактурите до октомври и може през банкомати, време беше http://computerworld.bg/37389_mtel_d...pay_i_bankomat
в момента съм с вивакомска флашка за нет за 10 кинта и е тотална шитня. Прекъсва на всеки 15 мин., бъгва се и компа тряя да рестартвам, а и нета е супер бавен... ще я разкарвам, ама лошо, че ме вързаха с договор, та ся не знам ...Първоначално написано от ThomasCook
Kolkoto poveche, tolkova poveche
Първоначално написано от Lia
еваларка, че са го напраили да можем по всяко време да плащаме с отстъпка, тва следобедната отстъпка ми беше супер неудобно като час, ся ше мога и вечер през банкомата
ами хубаво са направили, че са удължили срока, защото си беше малко ограничаващо точно в определени часове да можеш да се възползваш от отстъпката, колкото до новия начин на плащане така е много по-добре, защото става по-бързо и можеш да го направиш по всяко време.
Аз съм си решила проблема генерално. Просто не говоря по телефона![]()
Kaname senpai <3
Kpop & Kdrama![Jrock,J-pop,Cpop,Mandopop,Cantopop] <3
Първоначално написано от FapFapINC
и това е вариант, ама така не вървят нещата, кофти е да искаш да се обадиш и да не можеш, и да чакаш да звънне телефона...
аз днес ходих до най-близкия банкомат да изпразня джебовете ... Супер удобно ми е така, а не да бия път до техен магазин. Хем си разполагаш с цялото време, а не да се съобразяваш с работното време на магазина ... Трябва да пробвам някой път и през e-pay
хаха добре звучи, ама при мен е невъзможно , на ден изпращам 37263263 смс-а и говоря супер много, добре че всички са на лооп иначе незнам - определено на наще щяха да им се напукат очите от сметките!Първоначално написано от ElinoOor
Вчера бях с майка ми като плащаше сметките с тия новите терминали ли са какво са.... ама е много гот, въоще не се чака и е супер елементарно....
Nothing Last Forever
Първоначално написано от BrokenKnight
Ето ви едно добро дело
http://www.standartnews.com/biznes/m...ti-119955.html
ебати якото искам и на мен да ми сбъднат мечтата!!!Няма да ви казвам каква е :P
Nothing Last Forever
изчакай още малко,може още да я смъкнат!![]()
Животът ме накара с всичко да се справям,
но няма да се справя да ми липсваш ти!!!....![]()
![]()