- Форум
- По малко от всичко
- Кофата
- Едно добро дело от страна на Мтел ;D
След като минаха 3-4 месеца откакто им теглих чертата, и си казах че тея 600 лв няма да ги платя, преди няколко дена като ми пращаха поредното писмо , с молба да си платя сметката , пишеше че тотала е 340лв. Извода е -не си плащайте сметките !!:P
предпочитам да играя на чисто във всяко едно отношение, не искам да имам задължения към никого и на мен понякога ми идват в малко множко сметките, но така ще е като не си затварям устата..., но има и друга опция, за да не прекалявам просто отивам на някоя wi-fi зона, че да се начатя и пофейсбуча на воля.
Всеки обича да играе чисто, но при такива обстоятелства, да ми начисляват 300-400 лв лихви, хайде без,![]()
Телефона е за спешни и кратки разговори, за лафене с часове има скайп и фейсбук![]()
Не, Мтел не е единствен оператор.Първоначално написано от EinGutesKind
Вчера си написах предизвестието. Баста. 10 години стигат.
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
аз им дължах 160 лева, внесох 40 ( на пъти по 20 през интервал от 1 ден ) и спряха с писмата, но след 2 дена се звъни у нас и няква кранта вика, че не съм внасял нищо .. викам я се скрий ма и й затворих телефона![]()
сега остават още 120, като имам и не ми трябват ще им ги дам![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Mega Loop е истината.
Говоря с часове и плащам по 20-30 лева макс, ако съм прекалила със смс-ите![]()
2 000 мин. към 5 номера на Мтел
30 мин. към други оператори
![]()
Нея целуваш нали и
нея лъжеш ти
както мене лъжеш ти
Щом дo мене той заспи
знам, че искам да си ти
трябва да реша ... трябва да реша...
Говоря неограничено в група.
50 минути имам към другите оператори
310 минути имам към стационарни и мобилни от огромното семейство на вивател
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!
ИСТИНАТА Е ГЛОБУЛ !
ЗАМЪЛЧЕТЕ !![]()
![]()
![]()
Вършенето на деания, които другите мислят за невъзможни, ме превръща в шибан Господ ...
Истината за всеки е различна. Всеки си има приоритети, един иска да има бърз нет, друг иска повече безплатни минути, трети иска 3D и т.н Затова има различни планове, сега не можем да се оплачем от избор на оферти Аз съм с Loop Smart и неам никва проблемация, иам 2000 безплатни минути с 5 Loop номера, 50 минути към всички мрежи, 100 безплатни SMS-а и неограничен нет. Кво повече да искам, освен тва правят яки неща напоследък. Тва с часовника е супер свежа игра и с яки награди, напраиха няколко безплатни уай фай зони в Студентски и в Южен парк и тем подобни глезотийки ...Първоначално написано от BrokenKnight
Kolkoto poveche, tolkova poveche
И на мен ми махнаха неустойката, дето имах да им плащам.![]()
Аз ще ти говоря тихо,
да ме чуеш само ти.
За мъничко до мен се спри.
И мен ме кефи часовника, един приятел си взе - измерва всякви движения и ся яко се е зарибил, по-цял ден кара скейт и търчи нагоре надолувече е събрал точки за баскетболна топка, смятай за какво става навъпрос! И аз искам да си взема, навивам наще, че ще им легне по-евтино с тоя план Mega Loop, а майка ми я цакам че е полезно да се спортува
![]()
Я дайте малко повече информация за този часовник - от къде се взима, на какъв план трябва да си и ако може малко инфо за самия план.
ей ти линк за плана - http://loop.bg/page.php?p=megaloop, с него можеш да си взимаш часовник за 5 кинта, който ти измерва движенията и така събираш точки и после ги разменяш за разни неща....общо взето май това еПървоначално написано от ThomasCook
![]()
Nothing Last Forever
И мтел и глобул съкс, вива като ги пробвам ще кажа..
Дай му на лумпена злоба,
окъпи глупака във власт,
пусни го в тъмната доба,
да раздава правда за нас.
My Blog / Update 22.09.2011
\Първоначално написано от Kopakabana
/
Първоначално написано от daniela0108
аз видях на сайта им, че за целия септември Loop UP2U е без такса и без договор за всички ученици и студенти http://www.mtel.bg/mobiltel/press.php?id=978
Благодаря на всички за отговорите.
Луупа ми изглежда супер атрактивен обаче аз говоря с всякви мрежи и дори не знам кой приятел на какъв оператор е, повето са на М-тел, но ще ми е по-добре ако имам включени минути към всички мрежи.
Иначе идеята с часовника наистина е яка.
ХейтърПървоначално написано от LambOfGod
![]()
Набавяне на адреналин
нямаш ли 1000 смс-а към всички на мтелПървоначално написано от SunSmile
и аз съм с мега лууп и плащам между 12 и 15 лв като се има в предвид че таксата ми е 10![]()
Бих се бил, бих убил, бух умрял, бих живял за теб..
Виваком плащам общо с 6лева на месец.![]()
Виваком изобщо не ме кефят. Само гледат да изментят нещо и освен това интернета им е пълен шит - само прекъсва, лъжат със скоростта - плащам си за една скорост а като засека, тя е 2 пъти по-ниска.
Ако и мобилните им услуги са такива. NO GRACIAS!![]()
Зависи кога е подписал договора и с какви бонуси.Първоначално написано от brusa
Има допълнителни минути, безплатни мегабайти, безплатни смс-и... Който каквато промоция хване. Аз съм със смс-ите.
явно всеки си е намерил местенцето и го устройва това към което е, аз все още съм на лупската си карта ,засега ме устройва, повече от 20 кинта не отделям.