- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Относно Durex Extra Safe
Здравейте. Наскоро имах един инцидент с презервативите Durex Ultra Thin при който единият се скъса за моя радост още не бях свършил и не се стигна до по-сериозни последици, но от тогава ме хвана страх и прочетох за тези Extra Safe в интернет и се чудя дали да не ги пробвам понеже уж са по-здрави и не би трябвало да има инциденти. Така де бихте ли ми споделили някой мнения и изобщо добри ли са или са по-зле даже и от Ultra Thin-a
Добре, как ги слагате та се късат :< при мен никога не се е късал , а не е като да ги пипам от вчера :< .
Иначе, не би трябвало .
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
На дюрекс вяра нямамВъпреки че всеки един презерватив поставен правилно няма да се скъса! Принципно екстра сейф са 1 идея по-дебели.Просто внимавай при поставянето и няма да имаш дертове!
maDamn
Всички са еднакво здрави.. и тествани.. не знам как ги късате ,но се замисли.. ако скъсаш тоя тънкия то може и сейф да скъсаш![]()
I Love YOU baby![]()
![]()
Не е от вида на дюрекса, а от неправилното му поставяне. Иначе един път съм ги ползвала тея екстра сейф и хич не съм доволна ... много са дебели ... Ултра тин са си върха![]()
Съгласна съм , че са дебели и се усеща на фона на тънкото, а ако си свикнал без- още по-зле.Първоначално написано от DragonLady
Девет кули дзидини,
девет враке железни.
Никой немой да отоври
да прерила, ей ей...
Зад високи дзидини
девет темни одаи
едно сърце те люби
заплетено, ей, ей...
Ползвам само ултра тънките на дурекс. Никога не съм късал.
oт години ги ползвам и според мен на дюрекс разликата е само в опаковката.
стига да не са шарени, ръбести или с гел са абсолютно еднакви по межди си
не забравяй че рано или късно капут се къса, няма как
това е само мое мнение разбира се
На нас преди седмица ни се скъса точно extra safe ;] Уж най-здрави,а точно те ми докараха сериозен проблем на главата..
Научете се да си ги слагате и няма да имате проблем?!
maDamn
Научила съм се много отдавна :] И съм сигурна,че проблема не беше в това.![]()
Щом казваш и все пак трябва да се внимава с поставянето,а и може протрване да стане,а ако ги държите в портмонета или джобове също може да стане фал.
maDamn
Екстра сайф е като да си сложиш кашон на оная работа. И защо основното нещо при секса с кондом е да не забременее? Мамка му, ами ако има СПИН, Сифилис, Гонорея и кви ли не още гадости. Да забременееш е много по трудно от тва да се заразиш. Иначе слагай там стандартние и тва е.