.
Затворена тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Голям фен

Помощ няма кой да ми помогне

Спешно!!!Търся бизнесмен да спонсорира 1 училище за да вляза в него.Класа е пълен-директорката не ме прие.И каза да ходим до Рио-да разрешат-те не разрешиха и единствения вариант да се преместя в Нпгпто Ломоносов е някой спешно да плати и да вляза (като спонсор).А се преместя от пгавт ас попов в Ломоносов-кинотехника искам с ае.Е ВИДЯ СЕ ЧЕ ИМА КОЙ ДА ПОМОГНЕ АМА ПИТА КАКВО ДАВАМ В ЗАМЯНА А АЗ НЯМА КАКВО ТОЛКОВА ДА ДАМ В ЗАМЯНА.Е ако има кой да помогне да пише-който няма да помага да не пише

СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ СЕРИОЗЕН СЪМ АЗ,
    skype dubi95

Голям фен
    Заслужаваш да ти заключат и двете теми ..
    Или всичко или нищо .

Ъхъ, тука има едни бизнесмени.. Пък и кой ще хвърли пари на вятъра заради непознат глезльо.. ти вярваш ли си?! Ако заслужаваше да учиш там, щеше да си влязъл по нормалната процедура.

Мега фен Аватара на SmilezZz
    Град
    Русе
    Мирише ми на ебавка. Но все пак:
    - Ти как мислиш ? В форум за тийндейджъри ще се намери ли бизнесмен според тебе ? А дори и да се намери , никой няма да пилее пари за някакъв непознат.
    Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
    но само ти избираш кой да остане ♥

Супер фен
    Град
    Страната на Центъра
    Заключих ти темата, защото тук НЯМА кой да ти помогне. Да си се записвал лятото. Тук е ТИЙН форум, колко бизнесмени според теб се навъртат? И колко биха дали пари ей така, без да получат нещо в замяна?
    Мисли малко по-реалистично. Опитай да влезеш там догодина.
    Цитирай Първоначално написано от FeelMyPain
    Аха и постваш въпрос във форум, защото не искаш хиляда различни мнения.Желязна логика.
    Цитирай Първоначално написано от mim4enceto00
    аз не чета толкова сериозни книги(само на 12 съм), макар че съм прочела всичките книги здрач...
    Цитирай Първоначално написано от Millionaire
    Земете си една разплута на по 20 като ви е толко кеф, пък ако ще и да е начетена като Жана Дарк.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си