- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Без тема за разговор
LittleBear абе какво ги пишеш тези главни букви ? като си писала във форум ще са научиш да получаваш коментари,които ти харесват и такива,които не ти..
ся по темата : гледайте някой филм у вас или у тях и после го обсъждайте.. преди това го попитай какъв филм ще гледате, какви филми обича... всеки ден излиза по някоя нова песен... казваш какво мисли за песента,ако ти напомня на някоя стара също му казваш... говорете си какво сте правили през деня..ако имаш някакви проблеми му ги споделяй...като излизаш с него и в неговата компания слушай за какво си говорят и след това като сте сами си говорете за това... ходете на различни места,предложи му някой път да излезете с твои приятелки примерно... правете си случайни снимки,които после да обсъждате и т.н. какво толкова не можете да си говорите не знам![]()
Споделяй с него това което споделяш и с приятелите си ,не можете да сте гаджета без да сте приятели по един или друг начин . Другия вариант е да задаваш много въпроси и да слушаш .
Ами наистина незнам от какво се поучава. Може би нямате общи теми за разговор и може би не е зарази разликата в годините. Просто някои хора не си подхождат. От личен опит ще ти кажа, че връзка с голяма разлика в годините почти винаги е безмислена. Повечето искат секс. Аз и моето гадже сме от скоро заедно, но постоянно говорим. Даже не можем да се изслушаме. И винаги се смеем, забавляваме. То ще е някакво много тъпо, ако кажа: Кажи нещо и той отвърне: aми няма какво. Това ми се е случвало адси рядко и то по скайп и при положение, че бяхме почти цял ден заедно.И накрая пак намерихме за какво да си пишем. Просто се отпусни и му разказвай за миналото си. Ако продължи така, може би наистина трябва да помислиш дали да не сложиш край. Не ме разбирай погрешно, просто е тъпо само да се гледате.А още от началото ли си бяхте така или нещо в последно време се е случило? И това е много важно. И излизате ли с други приятели, защото аз понякога се чувствам малко неловко в неговата компания от приятели и си мълча повече.
![]()
Да, благодаря ти!Първоначално написано от horacio
Не, просто коментара му ме подразни.. не познава човека, а ... аз за различно нещо го питам все пак. Иначе благодаря ти, доста добри идеи ми даде.Първоначално написано от FuCKkK13
Благодаря ти!Първоначално написано от amalita
Ами още от началото се срамувах да говоря не само пред него, но и пред компанията му. Сега, в последно време взехме да си приказваме повече, просто така, не знам как става, но искам да продължава. Знам , че е тъпо само да се гледаме, мразя тези моменти. Познаваме се от доста време, затова няма нужда да му разказвам за миналото си. (: Благодаря ти много !Първоначално написано от Anonimen05
Всичко си е до подход и общи интересни. Обикновено от много глупав човек чувам "аре бе, кажи нещо, кажи нещо", защото той самия не може да измисли нещо, което да каже, а аз нямам вече интерес да говоря с него... А това, с "кажи нещо" е толкова досадно и шанса да те накара да млъкнеш за по-дълго е далеч по-голям, от колкото това реално да кажеш нещо. Щом 2 месеца сте заедно и вече няма какво да си кажете, сменяйте сеДиалога се води от 2ма, както и връзките се състоят от 2ма
![]()
!!! Мъжкото достойнство се измерва в широчината на усмивката на жената, с която току що е правил секс, а не в това, което е измерено с линийка !!!
Like Jesus
Нямате общо бъдеще. Не си струва да се измъчваш повече , нито пък той щом нямате за какво да си говорите. Ти колко време мислиш , че ще издържите така ?
Времето избира кой да срещнеш в живота си, сърцето избира кой да обичаш,
но само ти избираш кой да остане ♥
Не сте на един акъл..
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
Благодаря ти !Първоначално написано от Bozichko
Ами когато бяхме почнали само, ама само да си мълчим, мислех да късаме, защото ми беше страшно досадно. Но, както казах, в последни дни взехме да си приказваме повече, ще видя докога ще продължи така, дано да е по-дълго.Първоначално написано от SmilezZz
Мноооого си права !Първоначално написано от crowberry