- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Зверска ревност
Имам един проблем и той е РЕВНОСТТА - необуздана, зверска, нетърпима! това е като едно чудовище в мене , което при най-малкото нещо се разбужда и избухва! Не мога да се сдържам или контролирам (опитвам се да не го показвам) , просто избухвам. Осъзнавам че съм много ревнива, по този начин отблъсквам човека до себе си.
С приятелят ми се скарахме точно заради такава сцена на ревност от моя страна . Не сме се чували от два дена . Просто много държа на него, не искам да го изгубя (пак). Как да му обясня това?
Като пушиш много ти заминават гърлото и белия дроб. Като пиеш много ти отиват мозъчните клетки и черния дроб. Като ревнуваш много и правиш сцени, си губиш приятеля. Не е сложно.
Temet Nosce
벨야카
Не е сложно, разбирам и го осъзнавам това нещо. Но не мога да потисна това чувство на ревност, избива и е ужасно!Първоначално написано от umri
Замисли се какви са причините да ревнуваш толкова много...
Страх те е, че приятелят ти може да ти изневери?
Несигурна си в себе си или връзката ви?
Има някой конкретен, от когото ревнуваш или като цяло?
Изясни си тези въпроси, поговорете и може и да намерите решение. От малко ревност лошо няма, но това, което ти описваш много лесно може да развали една връзка. Успех!
Въздържай се от такива коментари.Първоначално написано от badsector
Изобщо въздържай се от всякакви коментари, които не са свързани с темата.
Мерси.
This world is spinning around me
This world is spinning without me
And every day sends future to past
Every breath leaves me one less to my last
Ясно е, че ще трябва да се въздрържаш и да си изливаш някъде другаде негатива, иначе няма да те търпят много много.
Че коментарът си е по темата. Ще направят една тройка и момичето ще гледа 30 минути екшън между гаджето и другата мацка, после ще й е все тая, дали той говори с друго момиче. Хайде да не правим форумът сив и постен..Първоначално написано от LadyDi
Авторке, остави го да поконтактува с други момичета и си наложи да търпиш, не след дълго ще свикнеш с мисълта. Иначе ще те изгонят от тройката даже. Нищо не става без усилия.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Бихте ли ми обяснили какъв е проблемът в коментара ми?Първоначално написано от LadyDi
Аз също съм много ревнива, но се контролирам! Не харесвам дразгите, безсмислените спорове, селяниите и всичко от подобен род. Разбран човек съм. Всеки си има кусурите.![]()
Първо: ТИ трябва да разбереш, че всичко си зависи от теб. Ти си си виновна за всичко. И трябва да поемеш отговорност за действията си.
Второ: да намериш начин да преодолееш това нещо. Като да контролираш реакциите си от тази емоция и да не избързваш да се хвърляш в огъня, а да надмогнеш бушуващите в теб войни. Да надмогнеш себе си! Това става с много търпение и старание.А най-добре в ситуацията на момента, но да бъдеш подготвена.
![]()
Няма да стане лесно, но първата стъпка с това осъзнато решение е една огромна крачка напред. По-добре е от това да избереш бездействието.![]()
"Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте
"Scio me nihil scire" - Сократ
Мерси за съветите на всички. На ledenakrasota най-много ми хареса. А пък думите на umri е така ми се отпечатаха в мозъка и всеки път, в който попадна в такава ситуация ще се сещам за тях.![]()