Мисля че имаме проблем, по време на секс с приятелката ми тя много се превъзбуди и скъсахме презерватива.Напълня с 7 кила за седмици незнам какво да правяя ПОМОЩ!!!
![]()
Ехааа! Честито, ще си имате хипопотамчеПървоначално написано от Ghost122
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Каквото станало станало, важното е че беше хубаво !
Как се къса презерватив от превъзбуда? И не мисля , че за седмици се вдигат 7 килограма при бременност.
- Have you ever loved someone so much, you'd give an arm for?
Not the expression, no, literally give an arm for?
When they know they're your heart and you know you were their armour
And you will destroy anyone who would try to harm 'em -
EMINEM
-old account: nikolaeww
xpuct0wa
Ааа, възможно е. Но в първите седмици по-скоро отслабваш, отколкото да пълнееш...Но, това не означава, че важи за всички. Има такива, които качват бая килограми първото тримесечие...Първоначално написано от steph4now
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
Хлапето в другата тема пише, че е на 14 и още се чуди дали да прави секс с 16 годишната си приятелка. Я не му се връзвайте. Скучно му е.
xDD Тук си прав ''Хавана ме''Първоначално написано от dimitar_ak
![]()
![]()
Тролчето, отиди да спамиш в зубърския сайт (Нешънъл Джиографик) или пък в АБВ Чат - раздел секс при педерастите.
Я тролчето е тукТоя път нема му се вържа
И след това признание го отнасяш като куцо пиле домат.Първоначално написано от Ghost122
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!