- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обичате ли полловинката си ?
Ти ги делиш на "обичам" и "не харесвам изобщо", а истината е, че можеш да си прекарваш супер добре с някого и без да го обичаш.
И аз съм в процес на разбиране още.
Така е. Когато си наясно, че тази връзка не е сериозна, а е по-скоро за забавление. Поне аз така го виждам. Имала съм гаджета, към които съм изпитвала силно привличане, било ми е забавно и готино с тях, но не съм ги обичала. И двамата сме били наясно, че връзката е за забавление.Първоначално написано от PinkPan7her
Но, да се размотавам с някого, в продължение на години, без да го обичам....![]()
![]()
![]()
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
естествено, че го обичам ! и най-важното е, че съм сиг. че го обичам,а не е просто привличане и т.н ... когато човек обича няма ''май'' '' не съм сиг.'' .. като обичаш го знаеш със сиг. и никой не може да те разубеди !
мн любов на всички влюбени !!!
Там е работата. Всички 14 годишни винаги обичат човека до себе си, ако когато скъсат, зариват фейсбука си със статуси от сорта на "За никой мъж не си струва да се плаче", "зад мъж и автобус никога не тичай, следващият идва след 5 минути" и прочее. И много си мразят бившите, което пък е пълна тъпня, ако наистина си обичал някого.Първоначално написано от FuCKkK13
ние не нападаме да не сме стадо вълци просто искаме да разберем тяхното вижданеПървоначално написано от PinkPan7her
Познавам 14 годишни който знаят повече за любовта от 20 годишни за любовта граници няма а ти изпитвал ли си го товаПървоначално написано от PinkPan7her
Нямах предвид теб![]()
Просто казвам.
И аз съм по сериозните неща и не казвам нещо, ако не го мисля.
И никога, ама абсолютно никога няма да мразя човек, с когото съм била и който ме е правил щастлива.
Познаваш дръжки.Първоначално написано от Kockoooo
Това, че има задръстени 20 годишни, които нищо не разбират, не означава, е едно 14 годишно дете може да разбира повече.
Просто няма начин, повярвай ми!
Любовта се учи с години. Не, не съм се объркала, точно учи. А на 14 години, когато тепърва започваш да навлизаш в любовта и си мнооого далеч от целта си, няма как да знаеш...
И тук на Дунав и на Волга, край Вардар и при Кавказ, с кръвта си българска сме горди, светлик тъй древен грее в нас!
добреПървоначално написано от PinkPan7her
..
Влюбена съм в него така, сякаш се познаваме от няколко дни и сякаш всичко едвам започва.
Не знам дали го обичам. Не искам да го обичам.
Свързвам обичта с постоянство, улегналост и зрялост.
Аз искам безрасъдни, непостоянни отношения, които ги има само при децата. Искам всеки ден да ми е като първи с него.
И спря да се върти за миг земята..
Иска се време за да заобичаш някого... поне при мен е така. Иначе аз обичам приятеля си адски много!![]()
In a mad world , only the mad are sane...
Да обичам го много,в противен случай не бих си губила времето с него...
Аз обичам моя приятел, страшно много.Той е направил и толкова неща за мен...от някаква ограничена, комплексирана и така нататък ми даде доста от неговия силен характер, да имало е и периоди , в които доста се карахме аз не опитвах да се разберем, ама се замислих, какво правя всъщност..аз ОБИЧАМ този човек страшно много,защо го наранявам?Важно е в една връзка да не те завземе навика, защото съм виждала доста такива![]()
Незнам ама с моя всеки път като се видя сякаш е за първи път..така трудно почвам да преглъщам сякаш имам камък на гърлото, краката ми се подкосяват..знаете как еПървоначално написано от xoxi
![]()
Определено го обичам .Знам ,че той е моето момче и ще се боря за него.Искам да е до мен,както и аз до него .Ако не харесвам и не обичам човека с когото съм ,за какво ще тръгвам с него въобще?!При мен тези чувства ,към него ги има в повече дори ^^.
Защото когато затворя очи, виждам само теб...
http://www.youtube.com/watch?v=5VtsT...eature=related (music)
Обичам моят приятел той е всичко за мен и с всеки изминал ден измината минута и секунда все повече и повече го обиквам ..![]()
Да.....само дано не го осъзнае твърде късно...
Обичам приятеля си толкова много, че всяка секунда в която не е до мен да ми липсва ....![]()
![]()
![]()
Цветослав Радков
![]()
не оставай с впечатлението че съм 14 годишен аз съм на 17 ам съм съгласен донякъде с тебе че 14 годишните някой днес се обичат на сл ден се мразят каква е тази любовПървоначално написано от PinkPan7her