.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 5 от общо 5
    Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas

Болки в кръста !

Вчера в залата правих клекове .. не бях правил от много време, вечерта усетих лека болка.. ама днеска сутринта едвам отидох на дск. Като клякам,сядам, лягам, обръщам се, ме боли супер много от дясната част... незнам дали е кръста или бъбрека ама е ужасно... Идеи?
    aha

Супер фен Аватара на HolyShit
    Първата идея - ЛЕКАР!
    Втората идея- Ако правиш пак клекове искай треньора да ти покаже КАК,сложи колан и тн..

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Аз го правя правилно, преди съм тренирал гребане и клековете си ги правих всеки ден и всичко беше точно ... с леко разтворени крака, изправен кръст, стъпалата изцяло на земята и така.
    aha

Re: Болки в кръста !

Цитирай Първоначално написано от qnkata5
    Вчера в залата правих клекове .. не бях правил от много време, вечерта усетих лека болка.. ама днеска сутринта едвам отидох на дск. Като клякам,сядам, лягам, обръщам се, ме боли супер много от дясната част... незнам дали е кръстa или бъбрека ама е ужасно... Идеи?
    Малко обясни за клековете - заден, преден, над глава..? Принципно при заден клек, ако не си си си поел въздух и стегнал коремния мускул, е възможно вътрекоремното налягане да е ниско. Щом е ниско кръстът се огъва.. като се огъне боли. Съвет - поемай си въздух и го задържай докато не направиш пълно повторение, чак тогава издишай! Стягай много корема и гледай натам където върви щангата - тоест нагоре.

Фен Аватара на qnkata5
    Град
    burgas
    Да, винаги гледам към тавана и аз незнам защо.
    aha

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си