- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Коремни плочки ?
Абе момчето ако искаше съвети за фитнес залата щеше ЯСНО да го напише на 1вия си пост. Ко го нападате и му внушавате разни идиотщини. Щом иска да тренира в домашни условия? Кво ва чеше вас?
по темата: кардио и коремни преси са му майката
..
ако няма да пишете по темата по добре не пишете!
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Не ни се карай,бе малкият..Вари си пий млекцето и лягай.
Добре , ще видя какъв ще е резултата след няколко месеца...![]()
Млякото на майка ти ли?.. хах.. малък ще викаш на пениса сиПървоначално написано от HolyShit
![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Гледай го малкото 14 годишно келешче,дето преди 2 дена ми пуска смешната тема..С 25 см ръка и без грам образование.
1-во: далеч съм от 14-те за разлика от теб
2ро: "смешната тема"?? нямам спомени, моля линк!
3то: 25см ръка? моля те скрий се някъде
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
от кога протеина стана химия?Първоначално написано от PaLMaL
иначе по темата- колкото и коремни упражнения да правиш не се ли храниш както трябва не очаквай плочки
KILLUMINATI !
Коремни преси и набивай на ядене.
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
Ето ти смешната тема.. И друг път не се отзявай много,не за друго,а защото ако си пред мен тези неща няма как да ги кажеш..Нали..Първоначално написано от maksimal
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=429602
Извинявай ! На 15 год си и ръката ти не е 25 см ,а 20..Първоначално написано от maksimal
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=426062
Поне не пускай снимки по интернет,че се излагаш...Май през интернет всички се правят на супергерои ,а?![]()
![]()
а твоите коментари на тази тема са още по смешни от самата истинаПървоначално написано от HolyShit
аз поне не се правя на такъв какъвто не съм.. а ти се правиш на големия разбирач. боклук
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
А не..Лъжец такъв..Не си бил на 14 ,вече си бил много по-голям..Питаш как е гърба ти(проста тема) и в същото време приличаш на някоя недохранена жена..И като искаш да ми кажеш боклук,направи го в лицето ми,бе! Такива като теб и за бицепс да ги вдигам са ми леки![]()
"Питаш как е гърба ти(проста тема)"
nPoCTaK!
"и в същото време приличаш на някоя недохранена жена" - първо се виж себе си тлъст циганин и тогаз ми говори
"Такива като теб и за бицепс да ги вдигам са ми леки"..![]()
абе сухар бас ловя че на лежанката 50 ги дигаш с 300 зора тука ми се прай.. аре бегай от тука
ако не пишеш по темата по добре спри спам! няма да падна до твоето ниво![]()
саад?
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
Тъй,тъй.Тва протеина е много страшно нещо.Скапват ти се мадите,окапва ти косата,израства ти 6-ти пръст....Първоначално написано от PaLMaL
@maksimal
такива,като теб много мразя.На бас,че видиш ли го на живо ще насереш гащите...
не бил на 14 вика...
Малко хейтърче е,не ми прави голям проблем..На живо нищо няма да направи,да не говорим,че съм 2 пъти колкото него на тегло и сигурно на по-нисък процент подкожни![]()
колко залагаш на баса?Първоначално написано от Vagabond
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...
абсолютно..Първоначално написано от HolyShit
въпроса е,че такива,,като него познавам бол..велики пред монитора,супергерои,голями ,силни,здрави....,а на живо се оказват слаби бъзливи мишки...
И живота ще си заложа...Първоначално написано от maksimal
![]()
Предлагам тая тема да бъде заключена , да не стане някои бой !![]()
YupПървоначално написано от PaLMaL
Има 10 вида хора. Тези, които могат да четат двоичен код и тези, които не могат.
няма да бъде бой,а буквално пребиванеПървоначално написано от PaLMaL
Съгурен съм ^^![]()
Смешни сте, ама много..
бебета
момче, караш ме да вадя бокса..Първоначално написано от Vagabond
темата айде ключ! няма да се занимавам повече с уроди![]()
Dream..
Think...
Do...
Live...
Be...