Здравейте на всички като за начало, казвам се Боби . Преди 4 години се запознах с едно момиче, момичето на мечтите ми... В началото беше прекрасно, после беше трудно и всичко между нас свърши на 23 ануари (рожденият ми ден) тази година... Между другото, по ужасен подарък за рождения ден не бях имал... Покрай април, след всичкото страдание и борба за нея аз успях да си я върна... Всичко беше прекрасно защото бях станал нов човек и се бяхме влюбили взаимно прекалено много... Снощи, вечерта започна прекрасно, много прекрасно и бях щастлив с нея както винаги... Обаче тя ми сподели, че не и давам достатъчно свобода понеже доста ревнувам.. Исках да се разберем без никакви лоши чувства. Казах и, че ще и дам нужната свобода и ще се постарая... Попитах я какво искам да направя за нея. Знаете ли какво ми каза тя? Искам да скъсаш с мен... Всичко вървеше прекрасно и в един момент от нищото тя ми каза това?! Какво !? Как стана това ?! Умоляваше ме да го направя и аз какво друго можех да направя... Просто скъсах с нея... Знаете, че ако обичаме нещо ще трябва да го пуснем и ако се върнем ще е наше... Работата беше там, че 2 дни преди това бяха най-великите преживявания в живота ми с нея и надявам се и за нея да са били велики. След тези преживявания реших, че ще сме цял живот заедно и много го исках... 2 дни по-късно от нищото стана това.. А се стараех да направя всичко така както тя го искаше и къде ми беше грешката?! Сега я обичам повече от всичко на този свят, от семейството и от приятелите и от всичко друго! И искам пак да се боря за нея по някакъв начин.. Но като не знам как? Все пак давах всичко от себе си и това се случи... Миналият път беше ужасно като се борех за нея, беше много трудно... Сега ако се боря пак и всичко потръгне да бъда с нея, ще живея цял живот със страха, че всичко пак ще се повтори и без да разбера как всичко ще свърши.. В момента съм адски объркан.. На 16 години съм и това ми е 2-рата любов, която е най-силната в живота ми до тук и смятам, че ще си остане такава защото бих умрял за това момиче... Нямам опит и съм много объркан... Дали да се боря или да я оставя свободна? Дали да се опитам да забравя всичко (а това няма да стане в близко бъдеще защото лично аз смятам, че не познавам по-чувствителен тип от мен и човек който приема толкова тежко загуби колкото аз ги приемам...) Страшно съм объркан и в момента изпитвам болка която не мога да задържа в себе си, днес цял ден избива пред другите... Когато свърши всичко и приех молбата и да скъсам с нея, попитах я дали завбъдеще има надежда за нас и тя ми отговори, че за всичко има надежда... Това в момента е нещото което ме крепи на краката и ме спира да направя някаква глупост... Страшно съм объркан, искам да бъда с нея но ме е страх да не се повтори всичко, защото давах всичко от себе си за да я държа до мен и от нищото се оказа, че не е било перфектно за нея.. Искам да спра болката но не искам и никога да се повтаря.. Ако я оставя свободна както тя иска ще страдам прекалено много време и най-много да посегна към лоши за мен неща... Въпросът е какво да правя... Защото тя е всичко за мен а аз явно много съм се изложил и я загубих без да знам как, давах всичко от себе си...