Цитирай Първоначално написано от irresistible2301
Искам просто да споделя, че съм аутсайдер и тя е невероятно момиче а от такова едва ли бих получил такова внимание...
Душко, точно тук ти е грешката, поправи се. Можеш да имаш всяка, която поискаш, ако поработиш малко над самочувствието(и външния си вид, вероятно), въпросът е, че не всяка ще си заслужава. Повярвай в себе си, във възможностите си, спри да се подценяваш. Не ти, а тя трябва да е щастлива, че си бил с нея, 'щото ако беше някой друг, най-вероятно щеше да й покаже вратата отдавна. Тая е сбъркана. Отвсякъде. Първо й било несигурно, после отведнъж станала много свободолюбива...
Решили сте да сте заедно, 'щото се харесвате, 'щото имате желание да градите нещо, да се подкрепяте в трудни моменти, да си бъдете опора. Нормално е като имаш проблеми да не си такъв, какъвто си обикновено, да си по-вглъбен в себе си, по-мълчалив и изнервен и в такива моменти най-адекватното е човека до теб да се опита да ти помогне по някакъв начин, пък било то и просто да стои до теб и да си помълчите, а не да мрънка как не си й обръщал вниманието, което й обръщаш обикновено, wtf! Безумно егоцентрично и глупаво същество. Шута и марш да се прави на интересна на някой друг.
Отново - повярвай в себе си и спри с това пораженческо мислене "ама тя е невероятна, а аз съм смотан и сега ще се жертвам, щото надали някога друга такава ще ми обърне внимание" - и най-красивото същество на земята да е, голям праз, като е проста и само ти пили нервите.

п.с. - ако е решила отново да се съберете само за да ти го върне за преди, само ми се затвърждава мнението колко е жалка.