- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Ех, тази любов....
Здравейте.
реших да се регистрирам за да споделя и моята тъжна история![]()
От страшно много време харесвам едно момиче, за мен то е перфектно харесва ми всичко което прави, как го прави, как изглежда, как се облича, прическата й, косата, очите, а за усмивката да не говоря![]()
Най-накрая събрах кураж и ....Разбрах, че нямам шанс...
Знам, че ще кажете че времето лекува, но вече мина доста а не мога да я забравя
което и момиче да видя я сравнявам със нея, не мога да намеря друга като нея,
добра, скромна, със чувство за хумор, изключително красива, прекрасна усммивка.
За мен това е момичето мечта! За съжаление друго такова не познавам, нито съм виждал...
Как да я забравя ? Явно с друго момиче не става ....![]()
Ае ти си като кифла - перфектна, момиче мечта, дрън дрън. САМ си го втълпяваш това в главата.
Ти какво разбираш под "доста" време?
Наистина с времето ще я забравиш, не се вкарвай в някакви филми.
И спря да се върти за миг земята..
Какво да нправя ? като ми харесва всичко във нея ? Да не би аз да избирам ?Първоначално написано от badsector
Повече от 2 годиниПървоначално написано от xoxi
+1Първоначално написано от badsector
![]()
Обичам те !!![]()
Кво, резна ли те?Първоначално написано от ivanov3333
Две са възможностите: или продължаваш да й досаждаш докато станеш жалък, а пък може и да стане нещо...или просто спираш и стискаш зъби,правиш си паладин в WoW и излизаш от света.
19Първоначално написано от PinkPan7her
Повярвай ми! Знам.Първоначално написано от PinkPan7her
Вие ме помислихте за някакъв тотален идиот....![]()
Познам страшно много момичета, дори където работя има доста, и все на моята възраст, не отричам - има красиви, но просто както казах по-горе всички ги сравнявам с Нея, или външност или друго, няма значение какво, но нито и едно няма всички или поне повечето качества каквито има Тя
щеше ми се да го разбера лично..Първоначално написано от elysunny
Въобще не ми се иска да бъда с някоя момиче което не харесвам
иначе това е най-лесната задача - да намеря някое което и да е....
Може да се каже....Първоначално написано от Cellmate
Но все още тя надежда за по-нататък...може би след няколко месеца пак ще сме на едно място и може да се получи тогава
Тя дори си няма приятел... това още повече натъжава
С последното момиче не се получи ... бях с нея само заради секса... не мога да се влюбя в друго момиче.
Първоначално написано от Moerder
![]()
Стига сте се депресирали!
Момиче ^^
По скоро комплексирали.Първоначално написано от arsenalllbaby
![]()
"As every cat owner knows, nobody owns a cat" - Ellen Perry Berkeley
Първоначално написано от Chacho
И как разбра,че няма да се получи..
След като е толкова съвършена може поне да се опиташ.![]()
Въпреки че това си е временна илюзия..Случвало ми се е.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
то пък остана да не съм опитал поне веднъж...Първоначално написано от cigarettekisses
каза, цитирам: "Не за сега"
как да го разбера ?
Иначе с нея се познаваме от преди това.
Събрах кураж един ден да й споделя какво чувствам а то какво стана...
Говориш като чалнат 14 годишен, който току що е влязъл в пубертета. Порасни. Не е единствена.
Where'd you go?
I miss you so.
Seems like it's been forever,
since you've been gone.
Please come back home...
така еПървоначално написано от crowberry
![]()
Всъщност с пускането на тази тема незнам какво целях, никой не може да ми помогнеПървоначално написано от crowberry
![]()
По-скоро ми се щеше да получа разбиране от хора изпадали в такава ситуация и какво сте направили
Наистина, който не изпадал в подобна дупка не знае колкото трудно се излиза....
На 19 си и разсъждаваш така?!
Много хора са изпадали в такива дупки и са излизали. Не се ласкай с мисълта, че си единствен и неповторим.
Разбира се, че не го правя.Първоначално написано от PinkPan7her
Но така мисля за това момиче, не мога да мисля по друг начин за нея... просто не мога, опитвал съм се...
Казваш "не мога" на 19?
Твоето "не мога" всъщност е просто "не искам". Сега е моментът да можеш.
Всъщност само това наистина не мога...Първоначално написано от PinkPan7her
проблеми с друго нямам... просто го исках това момиче...
Еми или тактично те е отрязала или наистина има някаква причина.Първоначално написано от ivanov3333
Може би я питай някак си какво е имала предвид и защо ти е казала "Не за сега"?![]()
И ако се окаже,че не те харесва просто не си губи времето и продължавай напред.
'Don't be afraid of death;
be afraid of unlived life.
You don't have to live forever,
You just have to live.'
Пич кво да ти кажа и аз съм в същото положение но при мен са вече 5 години..опитах и разбрах че несъм за неяняма оправия. Съчувствам ти напълно.
Миии хората са казали, че жена се забравя с друга женаСя рано или късно \ако не се получи между вас\ съм сигурен, че ще срещнеш друга, с която да сравняваш (:
\\//
P.S. Бил съм в абсолютно същата ситуация.
Най-големия ти проблем е надеждата. И тва, че не си се примирил. До кога така ? Живота си тече.
Излизай, бройкай други. Сравнявай като ти се сравнява, един ден ще спреш без да се усетиш.
Първоначално написано от antifashionshit
1во всички ти казаха ,че не е единствена и са прави . В този свят винаги има по-красиви и по-добри ... и много от нас са попадали явно в такава ситуация , моя съвет е не и досаждай , дори се дръж дръпнато , комуникирай рядко с нея , но така че да бъдеш приятна компания , направи промяната в себе си , старай се да бъдеш такъв какъвто тя би те харесала , но гледай да си е твоя цел , а не да го правиш заради нея , знаеш жените харесват - мъже . тва е точната дума - бъди мъж и на място , не споделяй такива проблеми , решавай ги сам . Винаги има шанс - дори ,ако не е спечелиш , по пътя си ще срещнеш доста други , може някоя от тях да ти завърти главатауспех